2777
2789
عنوان

کمک خیلی فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 156 پست
برای امضات  صلوات فرستادم

عزیزی فدات❤️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

خودتون بادست خودتون بچه ها را بدبخت ميكنيد برادرشوهر م و جاري  همش تو خونه شون هله هوله بود كسي هم بهشون ميگفت نكنيد خوششون نميومد الان بچه ده ساله اش ديابت داره هميشه هم بهترين گوشي و موبايل در دسترسشونه بچه  كوچكيش درس نميخونه اوليش هم فقط در حال پز دادن  و تفريحه -الان هنورز كوشي نگرفتين ازش  و ميپرسين كي بهش بدم اقتدار داشته باشين كم كمش يه هفته نبايد گوشي بهش بدين  مدل بالاترهم فعلا نگيرين بچه تيزهوشاني جايزه قبوليش براش گوشي خريدن امسال مدرسه ثبت نامش نكرد از بس درسش ضعيف شده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلت نمیاد؟ اصلا متوجه هستی داری چیکار میکنی حواست هست دخترت ۱۱ یالشه و همه اینکارهارو کرده؟

چرا واقعا مادرای امروزی اصلا به تربیت بچه توجهی ندارن!؟

این بچس از الان اینطوریه وای به حال فرداش این زورش نمیرسه میگه غلط کردم فردا بزرگ شه میاد دو دست کتک میزنه بهت ...فکرنکنی از خودم میگما یه دختر تو فامیلمون داریم دقیقا همینطوره مامانش هیچکاری نمیکنه اونم هرغلطی دوست داره انجام میده مامانشم گیر بده میره یدست کتک خوب بهش میزنه و به کارش میرسه.چرا انقدر بچه رو رودار میکنید . چرا قول چیزای جدید بهش میدی اینجوری روز به روز بروزتر و دنیاطلب تر میشه . نزارید ازین بیشتر ازادتر باشه گوشیرو ازش بگیرید بفروشید و برید براش تبلت بخرید و اجازه ندید جز بازی چیز دیگه ای نصب کنه فقط روزی یه ساعت دستش بدید و روی تربیتش بیشتر وقت بزارید کار اشتباهی میکنه تا گفت غلط کردم راضی نشید و ولش کنید تا زمانی که از ته دلش این حرفو زد ولش کنید

میگه براش آیفون گرفتم رد کرده

مگه میشه ؟؟؟ عقل خودت شک نمیکنه؟؟؟؟

من که باور نمیکنم

مگر اینکه دوست پسره آیفن مخفی گرفته 😁😁😁

۱۷ ساله؟ دختر امروزی؟ گوشی نوکیا  داره ؟آیفن بدن بگه نه ممنون بابا؟؟؟؟؟؟

شاید پدر مادره یکم ببخشیا خالی بستن که مثلا

پیش شما که برای بچه ۷ساله گوشی گرفتی کم نیارن

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
نه گف سر اینکه گوشیشو گرفتم

چه بلایی هست بچه 

که شمارو بترسونه عجببب واقعا آدم میمونه کاره درست چیه🥴

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
بیچاره برات گوشی گرفته بود😕

خیلی چیزای دیگه گرفته بود سه بار گوشی گرفت هربار بابام میگرفتش .  ی حلقه طلا و ی دستبند طلا هم گرفته بود🙁 من پونزدع شونزده سالم بود . اونم هجده نوزده

پسر منم همین سن هست 

نت گوشی 6 تا 12ظهر داره و اجازه بازی انلاین هم نداره 

گوشیشم تبلته و بزرگه که از دور میبینم چیکار میکنه 

اول مهر هم گوشیش رو میدم خونه مادرم تا اول خرداد گوشی نداره و شبا با گوشی خودم نیم ساعت بازی میکنه اونم به شرط نوشتن همه درس و مشقاش 

شما خیلی دیگه دخترت رو ول کزدی

اسی

گوشی گرفتن چاره کار نیست

اگه گوشی گرفتی بدتر میشه

ممکنه بره سر کیف مهموناتون و گوشیشونو برداره

ممکنه به خاطر داشتن گوشی تن به خواسته دیگران بده و بقیه ازش سواستفاده کنن

حتما حتما با مشاور صحبت کن

الان سن بدیه

و درواقع دخترت معتاد به گوشی شده