2777
2789
عنوان

کمک خیلی فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 156 پست

بنظر خودت کارت درست بوده به بچه7ساله گوشی مستقل دادی؟ الان که داره چشمو گوشش باز میشه قول گوشی جدید داید؟ 

بعد توقع استفاده درست از بچه دارید؟ 

مشکل از شماست نه دخترتون... معلومه باید محدودش می‌کردید از اول... 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باباش گوشیشو شکوند یه بار بد جور شکوند دستش درد نکنه بردیم براش درس کردیم قول دادیم یکی دیگه بگیرم پ ...

نه اصلا نگیر

من دختر خواهرم همین بود اما تو سنی هست که اصلا نمیفهمه

تا اینکه پارسال ۱۴ سالش شده بود یه پسره باهاش دوست شد کلی ازیتش کرد و..... تا اینکه الان یکم پخته شده میگه پشیمونه

بنظر خودت کارت درست بوده به بچه7ساله گوشی مستقل دادی؟ الان که داره چشمو گوشش باز میشه قول گوشی جدید ...

همشو باباش بهم میگه باباش دلش بزرگه براش دو تا پرنده گرفتیم فاصله بگیره صد تا کلاس بردم فاصله بگیره ازش ولی نمیشهععهههعهههههههههه به خدا باباش گوشیشو سه بار شکوند درس کردیم ولی این بچه درس نمیگیره

چی بگم باباش یه روز اومد یه گوشی آورد حتی کلی دعوا کردیم چرا تو این سن گرفتی

من دخترام سرگرم کلاس وپارک میکنم 7سالشه متاسفانه یکی ازدوستان گوشی داره اینم گرررررررم منم میخام 

دو هفته  البته اینکه ممکنه بازم از اینکارا کنه مرتب چکش کن فردا با پسری دوست نشه پسره کلاه بز ...

دو هفته😂😂😂 یه بار یه سال تموم ازش گرفتم باز از این کارا کرد

خب پس فعلا بیخیال شو کلا گوشیشو بردار یه مدت گریه میکنه بعدش براش عادی میشه  وقتی حداقل ۱۵ و ۱ ...

به خدا یه همسایه داریم مامانش میگه براش گوشی گرفتم گفته نه گفتن گوشی برام خرابه هیچکی اندازه این. معتاد نی

همشو باباش بهم میگه باباش دلش بزرگه براش دو تا پرنده گرفتیم فاصله بگیره صد تا کلاس بردم فاصله بگیره ...

ما که آدم بزرگیم از گوشی نمیتونیم دلبکنیم چه توقع از بچه داری

اگه حرف بچت نشدی شما بایییید بری مشاور کمکت کنه چون رفته توراهیم که آخرش معلومه 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
دو هفته😂😂😂 یه بار یه سال تموم ازش گرفتم باز از این کارا کرد

کلا گوشی دستش ندید بخدا بعدا خیلی پشیمون میشی گوربابای گوشی 

ما خودمون میدونم بیشتر اسبیا یی ک دخترایی الان میخورن از لحاظ روحی بخاطر همین گوشیه