2777
2789

نامرد نباش انقد .

بیا جلو حرفتو بزن 

وا بدههه

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نامه ای به خودم..

قرومساق درس نخونی باید بری گوشه خیابون کارای بد کنی پول دراری 

ماتحت گشادت و جم کن پاشو فیزیک بخون

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
نامه ای به خودم.. قرومساق درس نخونی باید بری گوشه خیابون کارای بد کنی پول دراری  ماتحت گشادت ...

😂😂😂خوب پاشو بخون 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

هرکی رو بخوام تو تجسم میکنم فحشش میدم و راحت میخوابم

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

نامه ای برای پدرم: 

اینقدر نگران امنیت من نباش،دلی که توسط تو شکسته شده رو هیچ پسری نمیتونه دوباره بشکونه💔

نامه به کسی که دوسش دارم:

نذار ازت بترسم،من بعد کلی دلزدگی بهت دل بستم...

مینویسم برای خدا که ای کاش منو هیچ وقت زن نمی آفریدی

دقیقا من منتفرم از زن بودنم 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

خطاب به خودم 

می‌دونم خسته ای 

می‌دونم کم آوردی 

می‌دونم این فکرای مزخرف و خیلی مزخرفتر داره نابودن می‌کنه 

ولی تو قویتر از اینی که از پا در بیایی 

عزیزم به این فکر کن که اونی که باید ببرتت از این دنیا خداس نه تو .پس تحمل کن تموم میشه

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️