2777
2789

وای چ‌دروغ‌بزرگ‌و‌مزخرفی‌گفته من همیشه دست دوم‌میگیرم در حد نو

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی چرتا

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

چرت گفته 

مدلی بگیر که چربی نگرفته باشه بعدم اینا خودشون میشورن طلا رو اگر جرم داشته باشه به میزان چشمگیری که خودشون اول ضرر میکنن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

چربی پوستو نمیدونم ولی جرم اب رو میگیره، النگو بردم برای فروش،، فروشنده با النگوه چند ضربه به شیشه زیردستش زد چیزای سفید که همون جرم بودن ازش ریخت 😶 یعنی ممکنه بعضی طلا دست دومارو تمیز نکنن و همونو ب مردم بفروشن؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اخه من اینو تو یه کانالی هم دیدم زرگره میگفت

ن عزیزم چون سودش بیشتره.اجرت نداره طلافروشا میگن ک‌طلای نو باکلی اجرت بخری ازشون دراینصورت اونا سود میکنن شما ضرر.من همیشه دست دوم درحد نو‌میخرم بعدهم اونا اول بااب طلا میشورنش بعد بهت میدن.دیگه چربی و اینا نمیگیره.طلای دست اول هم بعد مدتی جرم و‌چربی‌میگیرع

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
تو کانال تلگرام هم دیدم اخه یه طلا فروشی میگفت

عزیزم صدنفردارن بهت میگن دروغه.بعد شما چسبیدی ب طلافروش😂خب‌معلومه اون برا سود خودش میگه

گفت با شستن نمیره باید بسوزونی

والا من همیشه‌میخرم.هیچ‌مشکلی هم‌پیش‌نیومده.

تو کانال تلگرام هم دیدم اخه یه طلا فروشی میگفت

این حرفا رو طلافروشایی در میارن ک بدون اجرت نمیخان بفروشن.وگرنه خود طلافروش شما بری طلا بفروشی بهش زرنگ تر از من و توئه نمیاد پول زیادی بابت جرم بهمون بده.بعدم شستشو میدن میفروشن

2810