2777
2789
عنوان

شوهرم همه چیو گزارش میده

264 بازدید | 27 پست

تورو خدا خواهرانه راهنماییم کنید به خدا خسته شدم هر راهی بگید رفتم 

شوهر من این ۱۵ سال که ما ازدواج کردیم وقتی بحث بینمون میشه زود زنگ میزنه مامانش شکایت منو می‌کنه 

مامنشم زنگ میزنه فرداش به من نصیحت می‌کنه منو بعضی وقتا دعوامون میشه با مادرش چون میگم اول پسر خودتو نصیحت کن 

به شوهرم هر چی میگم نگو به مامانت نگو گوش نمیده 

چند روز پیش همین اتفاق افتاد خواهرش و داداش هم خونه مامانش بودن زنگ زد پیش اونا گفت منم پیش همه خراب کرد 

هرچی ارزوی خوبه مال تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا مثلا هر بار دعوا میشه تو زودتر زنگ بزن مامانش شکایت کن.... البته این ریسک داره چون ممکنه شوهرت لج کنه زنگ بزنه خانواده خودت

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بگو مامانت یبار دیگه بزنگه به فهش میکشمش اگه میخوای احترامش حفظ بشه این فضولی کردنو تمومش کن 

به خدا به مامانش بی احترامی نکردم فقط گفتم مگه تو هیچ خونه ای بحث نمیشه ما خودمون باید حلش کنیم 

هرچی ارزوی خوبه مال تو