لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمیدم ... ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازاد رو هم باید با همونا یک روز انتخاب رشته کرد؟ منم آزاد آوردم فقط
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
با سوابق دانشگاه دولتی میشه رفت؟ کی باید انتخاب رشته کرد ؟ اصلا اطلاعی دربارش ندارم
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
یغنی پیام نور غیرانتفاعی نیوردی؟میخوام بدونم اونها بالاتر از آزاد هستن؟
نه فقط ازاد
در مورد آزاد چطور چون آزاد آوردم میخواستم بدونم روز انتخاب رشته یکیه ؟