2777
2789
بله که فرق میکنه من منظورم رشته های صرفا با سوابقه،فرقی نداره؟

مثلا من دانشگاه سیستان وبلوچستان نگاه کردم رشته هایی که با ازمون میگیره با سوابق هم میگیره

مثلا زیست شناسی سلولی مولکولی هم با ازمون وهم سوابق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا من دانشگاه سیستان وبلوچستان نگاه کردم رشته هایی که با ازمون میگیره با سوابق هم میگیره مثلا زیس ...

خب من به این رشته ها میگم همون با سوابق،و رشته های با ازمون منظورم رشته های صرفا با ازمونه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
همه رو؟😐

دوتا جدول اورده  پذیرش در رشته های صرفا بر اساس سابقه تحصیلی: /پذیرش در رشته‌های با آزمون (پذیرش بر اساس آزمون و سابقه تحصیلی)

اولی همه رو مجاز زده دومی هم فرهنگیان و روزانه غیر مجاز هست 

ولی هردو پیام نور مجازه

فقط میشه درصداتو بذاری میخوام بدونم دقیقا چطوری ممکنه؟ 

رياضي 0.00زبان ادبيات فارسي 2.23علوم اجتماعي _4.44روانشناسي 15.56ز بان عربي0.00 تاريخ وجغرافيا 4.00فلسفه ومنطق 6.67اقتصاد6.67

با سوابق بزن بابا منم خراب کردم ترازم شد ۵۷۰۰ رتبمم نزدیک چهل هزار شد😂😂😂من میخوام دولتیارو با سوا ...

دوتا جدول اورده وضعیت مجاز به انتخاب رشته ـ  پذیرش در رشته‌های با آزمون (پذیرش بر اساس آزمون و سابقه تحصیلی)
اولیش همه رو مجاززده و دومیش دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی و روزانه رو غیر مجاز زده  یعنی این وسط میشه پیام نور ارومیه یی جایی رفت