2777
2789
خواسته هاشو اگر متوجه میشوید خودتون بدون اینکه ازش بخواهید تکرار کنه اصلاح کن مثلا اگر حتی با اصوات می خواد منظورشو بیان کنید مثلا می خواد باشما بازی کنه اسباب بازیشو میاره پیشتون بگو می خوان با ماشینت باهم بازی کنیم چ کار خوبی منهم دلم بازی می خواد بیا بریم با ماشین سبزت بازی کنییم پسر من سریع رنگها را یاد گرفت چون مثلا می گفتم ماشین قرمزت چه خوشگله برو بیارش بازی کنیم باید از علایقش استفاده کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوگلی فقط مامانمه و تقریبا 53 سالشه.برای از پوشک گرفتنشم مامانم وقتی پیششه هر نیم ساعت یه بار می برد دستشویی تقریبا دوروز هر نیم ساعت.بعد اون دیگه خودش میگفت جیش .البته شبا پوشکش میکنم. برای پی پی هم چون رو توالت فرنگی کارشو میکنه خودش نمیبینه.خیلی برام راحت بود
خب شاید اونا همبازی دارن یا مثلا مادراشون زیاد حرف میزنن با نوشون .یا مثلا خوده مادره شب که ازکارمیاد زیادددد حرف میزنه یااصلا بچه هافرق دارن باهم یه سری ها از اطراف الگو میگیرن یه سری از مادر نگران نشو اصلا مشکلی نیست
اونی که از ماسر خدای بالا سر
من نه از پستونک گرفتم نه از پوشک نه از شیر تازه حرفم نمیزنه خخخخخخخخ چه مادر نمونه ای هستم من البته شیرخشکیه
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
سلام روز چهارشنبه توی سمینار تربیت فرزند دکتر فرهنگ یک آقایی گفت دخترم دو سال و نیمه است هنوز حرف نمیزنه، دکتر جواب دادن هنوز تا یک سال آینده جای نگرانی نیست اما باهاش تمرین کنید، اپلیکیشن گربه سخنگو رو دانلود کنید خودتون باهاش بازی کنید ، بعد در حالتیکه بچه میبینه اپ رو باز کنید گوشی رو بذارید برید تا بچه خودش با خودش تمرین کنه ❤️