2777
2789
اره صدف جون تا 3 سالگی دیگه جمله دوکلمه ای میگفت
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدف اصلا ازش نخا چیزی رو تکرار کنه یا درستشو تلفظ کنه فقط اروم و واضح و شمرده باهاش حرف بزن
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
صدف طبیعیه پسر دوست من تاسه سالگی حرف نمیزد مامانش خونسسسسسرددد وقتی پسر من دنیا اومد شد همبازیش تفاوتشون یه سال و نیمه اما پسر من از یازده ماهگی حرف میزد الان 23ماهشه کامل حرف میزنه
اونی که از ماسر خدای بالا سر
به هیچ عنوان بهش نگو تکرار کن ....ببین اینها تجربه من تو دو سال دوندگی تو دکترهاس بچه شما هنوز زمان داره تا سه سالگی نگران کننده نیست پسر من بعد 4 شروع کرد تازه کلمات گفتن ....اصلا از کلمه بگو استفاده نکن شما هی کلماتو بگو مثلا اسمشو صدا کن بگو فلان چیز و بده یا بگو اسباب بازیتو کجا گذاشتی ی سوالائی که مجبور بشه جواب بده .....اینهم یادم رفت بگم اگه بچه تو شنیدار مشکل نداشته باشه اصلا نگران نباش بالاخره صحبت میکنه
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
جمله بندیم مشکل داشت هههه منظورم از استفاده نکردن کلمه بگو یعنی اینکه مثلا بهش بگی قرمز بعد بگی بگو قرمز !!
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم