2777
2789
نگران نباش فقط باهاش صحبت کن و کتاب بخون شعرهای کودکانه بزار البته من پسرم جز پسرهای تبل نبود خیلی البته دخترها جلوترن اما الان دوسال و هشت ماهشه انقدر کامل و بی نقص صحبت می کنه چون خودم هیچ وقت بچه حسابش نکردم همه چیو تعریف می کردم براش بزبان خودم فقط کمی ساده تر یکهو یک روز میبینی داره خوب حرف میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من پسر ...زمانی که اواها رو شروع کرده بود حدود 8 ماهگی ترسید با احترام به حرف بقیه تخم کفتر هیچ تاثیری نداره نمیدونم چرا باب شده و خیلی جاها دیدم میگن تا دادیم بچمون شروع کرد حرف زدن!!! اخه تو تخم مگه حروف الفبا و مثلا 2000 تا کلمه و جمله هست که یهو به بچه وحی بشه تخم کفتر فقط باعث تقویت عضله های زبان میشه ی چیزی شبیه همون کاری که گفتار درمانها با وارد کردن برق ضعیف به زبون میکنن اما اینکه انتظار داشته باشی بلافاصله بعد خوردنش بچتون صحبت کنه ممکن نیست حتما باید باهاش تمرین کنید درست ادا کردن کلمات خیلی مهم باید اروم و کشیده کلماتو بگید
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
به نظرم تخم کبوتر اصلا تاثیر نداره.واسش کتاب قصه بخونین سی دی های شعر بذارین مدام.و بیشتر وقتتون رو بذارین باهاش صحبت کنین.شمرده شمرده حرف بزنین و وقتی حرف میزنه حسابی تشویقش کنین با دست زدن و...
هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!