2777
2789
عنوان

عکاسی کودک☺️

193 بازدید | 11 پست

اولین سال تولد پسرمه دوس دارم خیلی عکس خاصی باشه ولی نمیدونن کدوم اتلیه برم دکورش خوب باشه هرچی میبینم تکراررریه😭 دوستم میگه ببرش فضای باز یا باغ عکاسی ولی من نمیدونم خوب میشه یا نه شما اگه تجربه دارید یا میشناسید جایی رو برای عکاسی فضای باز معرفی کنید لطفا

تعداد رای : 3
نظرسنجی
1
0
0%
2
3
100%

سلام من دخترم تقریبا همسن پسر شماس

اگه تهرانید ی عکاس میشناسم با بیشتر باغا قرارداد داره

میتونی هر باغی ک دوس داری انتخاب کنی ببریش فضای باز عکس بگیره 

هر باغم یه عالمهه دکور های مختلف داره

بنظرم دیگه اتلیه داره از مد میفته 

عه چقد خوب 
 کجای تهرانه؟ مورد اعتماده؟  من خیلی برام. اخلاق مهمه و اینکه بلد باشه با بچه ها کار کنه با حوصله باشه چون اولین بار میبرمش عکاسی میترسم همکاری نکنه یا مثلا براش فضا جدید باشه خلاصه عکاسش بتونه صبوری کنه و حرفه ای باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چقد خوب   کجای تهرانه؟ مورد اعتماده؟  من خیلی برام. اخلاق مهمه و اینکه بلد باشه با ...

ببین عکاسیش سیاره 

ینی همه جای تهران و‌کرج و حومه میاد عکاسی میکنه

من از ۶ ماهگی بچمو میبردم‌ پیشش،چون کارش عکاسی از بچه هاس بیشتر قشنگ قلق بچه هارو بلده

اولین بار بچه من چهار دست و‌پا میرفت و انقدر نق میزد ک من خودم خیته شدم ولی اون عکاسه طفلک قشنگ قلق بچمو بلد بود انقدر ک با بچه ها کار کرده ….خیلی عکسای خوبی شد عکسای دخترم اصلا باورم نمیشد یدونه عکس خوبم بشه گرفت خالا اگه خواستی پیج یا شمارشو بدم

خیالییی خونگرم و مهربونم هست خدایی

عه‌ پس با چی وصلی🤔  عجب جاییم جااا گذاشتی خدا کنه رمزتو ندونه😅 باشه عزیزممم  پس اگه ...

ن بابا خیلی خوبه خواهر شوهرم😂

با لب تاب اومدم

معتاد دارم میشم ب این فضا خیلی خوبه دوای همه درداس جواب همه سوالا هست 😂😂😂😂 

اون اکانتمو فراموش کرده بودم اکانت جدیدم زدم😂