اولین سال تولد پسرمه دوس دارم خیلی عکس خاصی باشه ولی نمیدونن کدوم اتلیه برم دکورش خوب باشه هرچی میبینم تکراررریه😭 دوستم میگه ببرش فضای باز یا باغ عکاسی ولی من نمیدونم خوب میشه یا نه شما اگه تجربه دارید یا میشناسید جایی رو برای عکاسی فضای باز معرفی کنید لطفا
کجای تهرانه؟ مورد اعتماده؟ من خیلی برام. اخلاق مهمه و اینکه بلد باشه با بچه ها کار کنه با حوصله باشه چون اولین بار میبرمش عکاسی میترسم همکاری نکنه یا مثلا براش فضا جدید باشه خلاصه عکاسش بتونه صبوری کنه و حرفه ای باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عه چقد خوب کجای تهرانه؟ مورد اعتماده؟ من خیلی برام. اخلاق مهمه و اینکه بلد باشه با ...
ببین عکاسیش سیاره
ینی همه جای تهران وکرج و حومه میاد عکاسی میکنه
من از ۶ ماهگی بچمو میبردم پیشش،چون کارش عکاسی از بچه هاس بیشتر قشنگ قلق بچه هارو بلده
اولین بار بچه من چهار دست وپا میرفت و انقدر نق میزد ک من خودم خیته شدم ولی اون عکاسه طفلک قشنگ قلق بچمو بلد بود انقدر ک با بچه ها کار کرده ….خیلی عکسای خوبی شد عکسای دخترم اصلا باورم نمیشد یدونه عکس خوبم بشه گرفت خالا اگه خواستی پیج یا شمارشو بدم