2777
2789
منم موهام مثل موهای شماس تقریبا دوساله کاشتم هر کس میبینه متوجه نمبشه کاشته خیلی طبیعیه وقتی بلند می ...

عزیزم شما دماغتون رو عمل کردین؟؟دماغ من گوشتیه میترسم بد در بیاد تهران دکتر خوب سراغ داری قیمت مناسب باشه

ممنونم میشه بگید کجا کاشت انجام دادین ؟تهران هستین؟ کلا هزینش چقدر شد مزرتراپی هم داره جدا ؟؟شرمتد ...

خواهش میکنم من پیش خانم شیدا گل پرور کاشتم اینم پیج اش نمونه کارهاش رو برو ببین @hair_afraa

الان فکر کنم ۹تومنه یه جلسه رایگان بود مزوتراپی بله تهرانم 

خیلی هم با وجدانه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه  هنوز عمل نکردم میترسم خیلیییی

منم میترسم خیلی مثل شما 

ولی شوهرم عمل کرده دو هفته هست فکر کنم خوب باشه 

اگه خوب در بیاد منم سال بد پیش همین دکتر میدم 😂😂😂

خواهش میکنم من پیش خانم شیدا گل پرور کاشتم اینم پیج اش نمونه کارهاش رو برو ببین @hair_afraa الان فک ...

چند جلسه مزوتراپی داره ؟قبل کاشته یابد؟؟هزینش با کاشت حساب میکنه یا جدا؟؟وای چه قدر سوال کردم ببخشید❤❤

منم میترسم خیلی مثل شما  ولی شوهرم عمل کرده دو هفته هست فکر کنم خوب باشه  اگه خوب در بیا ...

پیش کدوم دکتر ؟میتونست بخوابه  ؟میگن خیلی سخته تو بینی تامپون میزارن چطوری میشه غذا خورد وقتی راه بینی بسته اس وای فکر کنم خیلی سخت باشه

چند جلسه مزوتراپی داره ؟قبل کاشته یابد؟؟هزینش با کاشت حساب میکنه یا جدا؟؟وای چه قدر سوال کردم ببخشید ...

بعدکاشت یه جلسه اش رو رایگان بود بعدش فکر کنم جلسه ای ۵۰۰

کل تایمی که برای کوتاه کردنش زمان میبره همش ۲دقیقه اس اره خوب رشدش نسبت به ابرو زیاده

بله كوتاه كردنش كه تایمی نمیبره ولی رشدش زیاده.

منظور دوستمونم این بود كه رشد ابروی كاشت زیاده

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
پیش کدوم دکتر ؟میتونست بخوابه  ؟میگن خیلی سخته تو بینی تامپون میزارن چطوری میشه غذا خورد وقتی ر ...

با این که دماغ شوهرم ۱۵ سال پیش شکسته بود از داخل ناجور بود کلا ۶ ساعت عملش طول کشید 

ولی باورت نمیشه خیلی خیلی راحت اصلا نه دردی فقط دو سه روز ورم وکبودی داشت تا یک هفته مایعات خورد بعد یک هفته زندگی عادی فقط نباید چیز سنگین برداری سرت هم نباید پایین باشه چون افت بینی پیدا میکنی

با این که دماغ شوهرم ۱۵ سال پیش شکسته بود از داخل ناجور بود کلا ۶ ساعت عملش طول کشید  ولی باور ...

دکتر گفته تا دو ماه باید چسب بزنه 

بیمارستان امام سجاد برای نیروی انتضامی هست عمل کرد

دستیاردکتر میاد منطقه ی ما اسمش صالح جلالی هست 

ولی دکتری که عمل کرده اسمش رو نمیدونم