2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم که طلاق گرفت خونه امون شد حکومت نظامی مامانم خواهرم کرد سلطان خونه چون میگفت مراعاتش کنید شکس ...

بابام به مامانم گفته نره مغازهای اطراف خونه.نمیخاد بفهمه بقیه جداشدم.خیلی بدبختم😮‍💨😢

�هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ چیزی بی حکمت نیست🥰

به دلخواه خودم خونه پدرم بودم تا موقعی که دوباره ازدواج کردم رفتارشون هیچ فرقی نداشت همون اول جلوی کل فامیل مامان و بابام گفتن حالا که آیلین جدا شده هیچ احدی حق نداره گذشته شو یادش بیاره یا رفتارش با دخترمون فرق کنه وگرنه با ما طرفه 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

خواهرم که طلاق گرفت خونه امون شد حکومت نظامی مامانم خواهرم کرد سلطان خونه چون میگفت مراعاتش کنید شکس ...

چه مادر خوبی من یه مدت قهر بودم مامانم با خواهر برادر کوچیکترم جلسه میگرفتن که عرضه نداشت زندگی راه ببره اومده سربار ما شده خرج بچشو از کجا بیاریم خودم بدون اینکه شوهرم بخاد برگشتم خونم نفهمیدن که با کاراشون چقد منو کم ارزش کردن الانم شوهرم هربلایی بخاد سرم میاره چون فهمیده جایی ندارم برم حالا تو زندگی همیشه من از مادرم در مقابل همه حمایت میکردم تهش اینجوری جوابم داد

چه مادر خوبی من یه مدت قهر بودم مامانم با خواهر برادر کوچیکترم جلسه میگرفتن که عرضه نداشت زندگی راه ...

ای بابا.اگه میتونی جداشو خونه بگیر.چی بگم

چه مادر خوبی من یه مدت قهر بودم مامانم با خواهر برادر کوچیکترم جلسه میگرفتن که عرضه نداشت زندگی راه ...

مامانم این کار با من کرد بعد که نتیجه اش دید بدبختی وبیچارگیم برای خواهرم تا گفتن ته خیار تلخ اوردش کردش شاخ برامون منم سالها سوختم وساختم چون پناه نداشتم

خانواده تون میگن باید با خودشون زندگی کنین یا جدا

تنها نمیخام.بااینام.چون بیشتر زنی که بعد طلاق جدا میشه خونه مجردی بگیره تو شهرکوچیک یابزرگ حرف پشتش زیاده.اره حتما صیغه کسیه اره حتما باکسیه و...