2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1756557 بازدید | 105438 پست
دل مارو آب کن حالا یکیتون پاشه بیاد اینور منم دلم شاد شه😆😆الهی همیشه به خوشی و شادی باشین رعدی جون

مهسان اینقد حس حالمون خوب و قشنگ بود

کاش می شد همه ی دوستا رو ی جایی دید

و ای کاش میشد حداقل تو ی گروه یا جای خودمون باشیم واقعی واقعی ن مستعار 😆😆

من بخاطر محدویت هایم و شرایط خانواده م گفته بود این دوستم از سال ۸۴ دوره تهران با هم آشنا شدیم و تا الن دوستیم

نگفتم مجازی 

😆😆

ببین ب غیر بقیه خودممم دیگه باورمم شده بود 

که منو و امیدوار جون دوستی ۲۰ ساله داریممم

اینقد که خانم و ناز بودن هم خودشون عزیز بودن😍😍😍❤️

و هم اینکه خانواده شون خدا رو شکر عالی و ماه بودن

الهی خدا حفظ شون کنه برام هم

❤️

امروز روز خیلی خوبی بودرعدی جون رو دیدم 😍😍😍😍خانم بسیار خونگرم و مهربون کهبه تنهایی پرچم کل جنوبی ...

چه خوووب 😍😍😍

منم با کاربری قبلیم چتدین نفر تو سایت دیدم ( از ۸۹ تو سایت عضوم پیشکسوتم🤣 ) 

من تو نی نی سایت زندگی کردم و تجربه های مختلفی داشتم

من یه بار سفر کردم کرمانشاه یه نفر دیدم با دوتا دخترای گلش ، یه بار رشت رفتم یه کاربر دیدم با پسر کوچولوش 

تو تهران که زیادتر ،خیلی سالا پیش چندنفر بودیم قرار گذاشتیم یه کافه راجع به راه اندازی یه خیریه تو سایت ، که الانم در ارتباطم و ، یکی از بچه ها مصر خیلی کارای خوبی انجام میده و فعال هست و حتی بعدا مامان دوستم هم باهاشون اشنا کردم و اونم خیلی فعاله

یه دوست که این یکی دیگه مجرد بود یه بار که برنامه ی دوچرخه سواری جنگل می رفتیم اونم باهامون اومد الان ایتالیاس ،اون موقع تو اون برنامه همسرم هم بود که ما دوست معمولی بودیم باهم ،بعدش که ازدواج کردم به این دوستم گفتم خودش سریع گفت با فلانی🤣 قبل این که من بگم تشخیص داد با کی ازدواج کردم من جیزی نگفته بودم ازش 😁

و ....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام جان دلم زیر سایه ات همین جامسرگرم دل مشغلویای دنیامدوستای قشنگم....حالتون خوبه من بی معرفتو ببخ ...

سلام زیبای پرمهر 

خوبی خوشی 

دیدن پیام  شادی دوستان واقعا حال ادمو خوب می‌کنه 

الهی اون مشکلی هم که اشاره زدی حل شده تا حالا...

خریدات هم مبارک 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

مهسان اینقد حس حالمون خوب و قشنگ بودکاش می شد همه ی دوستا رو ی جایی دیدو ای کاش میشد حداقل تو ی گروه ...

خدارو شکر حالت خوب بوده درکنار امید جونی 

شما دیدی اما ماهم حس خوب گرفتیم 

دخترشم دیدی رعدی؟وای چه خووب

چه خوووب 😍😍😍منم با کاربری قبلیم چتدین نفر تو سایت دیدم ( از ۸۹ تو سایت عضوم پیشکسوتم🤣 ) من تو نی ...

سالهای پیش آقای زاهد مدیر نی نی سایت بودن ، اون موقع ها اولین بار به خاطر خیریه یه بار دفترش رفتیم ، بعدش هم بازم چتدبار تو دورهمی های کسب و کار مجازی و ... دیدمشون‌ ، الان تو اینستا هم هستیم ، یعنی مدیر نی نی سایت هم دیدم🤣

یه کاربری هست الان سوید زندگی می کنه ،خودشو ندیدم ولی مامان و بابا و خواهرش دیدم🤣 می خواستم دوجرخه بخرم ازشون

من تو نی نی سایت کار هم پیدا کردم ، سالها پیش در کتار کار کارمندی از اینجا یه کاری پیدا کردم که یه نفر واسه فروشگاه اینترنتی می خواستن ، من تجربه کار مجازی داشتم ،خلاصه همکاریم به صورت دورکاری باهاشون شروع شد و یکی دوسال کار کردم و  حتی بعدها گفتن حضوری بیا پیشمون . دیگه گفتم راهم دوره و رفتم کار جدید و دیگه وقت نداشتم کار دوم هم کنم.

همش چیزهای مختلف یادم میاد ، حتی از ایتجا خواستگار هم داشتم🤣 من کلا خیلی آدم اینترنتی هستم ، تو چیزهای دیگه هم از این جور فضاها استفاده کردم

قبلاها فضای نی نی سایت اینطوری نبود

الان به شدت فضاش افت کرد کرده 

اون موقع ها کاربرای فرهیخته و ... برتری داشتن نسبت به کاربرایی که سطح فکرشون پایینه . الان که فضای اینجا تو یه سری تاپیکا می بینم سمی واقعا

من تاپیک مدیریت و دورهمی و مینیمال بیشتر میخونم .

بعد اصلا انقدر ترکوندن و تعلیق نبود ،من ۲ تا از کاربری هام تعلیق شده

اون موقع ها انقدر بحث سیاسی می کردیم هیجی هم نمیشد ، فضا صمیمی تر بود ، من انقدر چیز از کاربرا یاد گرفتم ، مغزم تکون می خورد

یه کاربر بود مونی ، فیزیک آلمان می خوند ،کیف می کردم از نظراتش

سالهای پیش آقای زاهد مدیر نی نی سایت بودن ، اون موقع ها اولین بار به خاطر خیریه یه بار دفترش رفتیم ، ...

چه همه تجربه های قشنگ قشنگ و خاطره های خووب 

خدارو شکر حالت خوب بوده درکنار امید جونی شما دیدی اما ماهم حس خوب گرفتیم دخترشم دیدی رعدی؟وای چه خوو ...

آره عزیزم واقعااا همین جوره

آره ماشاالله بشه دختر نازشم دیدم منم کلی ذوق کردم براش

مخصوصا وقتی خاله صدام می زدم دلم می رفت براش😍😍😍❤️

آره عزیزم واقعااا همین جورهآره ماشاالله بشه دختر نازشم دیدم منم کلی ذوق کردم براشمخصوصا وقتی خاله صد ...

ای جانم 

گاهی دیدن یه دوست چقد شارژ می‌کنه حال روحی آدم رو

ان شالله خودمم در بهترین زمان یه اولاد صالح و عاقل و زیبارو و زیبا سیرت به من و هرکی این متنو میخونه ...

به به ببین کی اومده قلب سبزع 💚

چخبرا در چ حالی 

برا منو چی میبینی 

سال جدید چی پیش میاد برام 😊