2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1491880 بازدید | 85088 پست
امیدوار جونم کوبیدن رو خوب اومدی😬😬😂😂😂ااووووفففف چقد این صحنه هاای کوبیدن برااممم آشناست😬😬😬😬

دل ما رو سوزندن 

معلومه خودشون ......سوخته 😅😅😅😅😅

جای خالی رو با کلمه مناسب پر کنید 😜😜😜😜😜😜😜😜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر من امروز دیر بیدار شد، 9 صبح، چون دیشب انقدر بازی کرده بود داغون بود. بعد از ظهر 2 خوابید تا 5.. ...

دختر من صبح ها خیلی دیر بیدار میشه 10-11 ولی دیگه عصر نمیخوابه امروز ک تا 11/30خواب بود بعد ازظهرم باز دو ساعت خوابید 

منم بیدارش نمیکنم میگم بذار بخوابه چون وقتی خوابش کامل نشه تا شب بهانه میگیره یا عصری بدموقع میخوابه باز شب خوابش نمیبره  

خدایا شکررررت 😙
اره بابامهم اینه ماشین چرخش بچرخهاین ماشین چینی اشغال ما 😅😅😅😅😅چهره واقعی خیلی ها رو به ما نشون ...

منم رفتم دیدم دلم رفت😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

♥️♥️♥️♥️♥️فک کردم مازندران ازدواج کردین یا خودتون مازندرانی هستین.

مادرم مازندرانی هستن اما بعد عروسی کلا از خانواده ترد شدن 

برای همین هیچوقت با اقوام مادری آشنایی نداشتیم 

پدر بزرگم ارباب بودن و مادرم رو کلا از ارث محروم کردن و گفتن هیچوقت برنگرد اینجا 

مادرم هم هیچوقت برنگشت بعد فوت پدر و مادرش تنهایی رفت سر خاکشون و اومد تهران برای همین نمیتونم بگم بخاطر مادرم هست که مازندران رو میشناسم 

مجردی با عمه ها و خانواده پدری می‌رفتیم مسافرت

بعد ازدواج با همسر و بچه هام می‌رفتیم خونه ی عزیز دل

ققنوس
بابا بعد 10 سال زندگی شما باید به امثال من یاد بدینملاحظه چی؟کسی که داره باید ازش کندیا خداااا مستقل ...

بعد سالها تجربه زندگی مشترک میگم

تو نداری باید درک خودت رو نشون بدی 

تو دارایی هم باید ایده آل خودت رو نشون بدی 

ققنوس
نارین شما ساعت 3 نصفه شب ماکارونی درست میکنه میخوره فقط بخاطر شما

نوش جونش 

لاحول و لا قوه الا بالله 

ماشالله بگو 

الهی بگردمش، خسته پا میشه غذا درست میکنه 

ماشالله انرژیش ساعت سه شب خوبه😋

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
مادرم مازندرانی هستن اما بعد عروسی کلا از خانواده ترد شدن برای همین هیچوقت با اقوام مادری آشنایی ندا ...

وای🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همون باید خودمونو میگرفتبم ول کردیم اینجوری شد 😂😂😂😂

دقیقا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگم کاش میگرفتم من شل نکردما ولی واقعا دوسشون داشتم از ته دلم 🥺جاریم انقد بعد خواستگاری استرس گرفته بود به گوشم رسید از همون موقع انگار این بدبینی  شکل گرفت والانم کلا کاتیم کاری کرد کارستون بین همشون قهر و دعوا راه انداخت....اون جاریم که ساده تر بود بهم گفت فک نمیکردم با ما خوب بشی وببخش منو(خیلی مذهبیه تو دلش یه طوری شده بود که درموردم اونطور فک میکرد)

اره بابامهم اینه ماشین چرخش بچرخهاین ماشین چینی اشغال ما 😅😅😅😅😅چهره واقعی خیلی ها رو به ما نشون ...

قضیه گربه و گوشته😁😁😁😁 دقیقا میگفتن کنج پیدا کردن این ماشین رو خریدن🤣🤣🤣🤣🤣

به امید خدا لاماری هم میخری.. شوهر منم عشق لاماریه.. من فیدلیتی دوست دارم تو چینیا.

انشالله.فیدلیتی هم قشنگه. انشالله همه بخرن🤲🤲🤲🤲