2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397610 بازدید | 77481 پست
مادرشوهرمم زبونش عین مامانمه 😥😥😥من از هر دو طرف شانس نیاوردمسرکوفت بی پول بودن اونا رو من میخورم ...

کی سرکوفت میزنه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم کاش یه شهر دیگه بودم اینجا مجبورم زنگ بزنمنزنم هم همش به خواهرام میگه فلانی خبر نمیگیره

میفهمم.

من خدا لطف کردبهم راهم دوره.حتی زمینامم میخوام بفروشم اصلا نبینمشون.

خانما یه سوال حقوقی دارمخانمی هست که طلاق گرفته و خونه به نام خودشه ولی شوهرش تو خونه مونده و مرتب ک ...

ديگه الان اون آقا با يك غريبه فرقي نداره خانم قفل در خونشو عوض كنه به دفتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه كنه و به جرم مزاحمت و ضرب و جرح عمدى  از آقا شكايت كنه و مطالبه ديه كنه كلانترى هم بره معرفينامه به پزشكى قانونى هم بگيره اگر آثار ضرب روى بدنش باشه ديه تعلق ميگيره 

🥺🥺

💔💔💔💔این سری التماس کردم گفتم با اینا تو یه ساختمونم بیا حدااقل نگن بی خونوادست گفت بسه دیگه بودی دیدیمت بسه دیگه....شهریور اومدن یه روزه رفتن...تا حالا خیلی به خودم سخت میگرفتم پسرم متوجه نشه ولی دیگه گفتم داره بزرگ میشه و تفاوتا رو قشنگ متوجه میشه بیخالشون شم.فقط برا حفظ ظاهر میخواستم همونم دیگه نیمخوام.

ديگه الان اون آقا با يك غريبه فرقي نداره خانم قفل در خونشو عوض كنه به دفتر خدمات الكترونيك قضايي مرا ...

براى بيرون كردنش هم زنگ بزنه پليس ١١٠ بگه يك نفر به زور وارد خونه م شده چون مالك خودش هست اونا اذن ورود دارن نگه موضوع خانوادگيه و شوهرم هست وگرنه نميان!!

مامان من قشنگ با خواهرم لیزرش رو رفتصورتش رو بوتاکس میزنه پلکش رو عمل کردهتازه میگه دیگه چی کار کنم؟ ...

حداقل کارای باحال انجام میده🤣🤣🤣🤣چندسالشه؟

حداقل کارای باحال انجام میده🤣🤣🤣🤣چندسالشه؟

ما باید ببریم خودش که تنهایی نمیره

هیچ جا تنهای نمیتونیم بریم 

باهم رفتیم بوتاکس بزنیم همش رفت به منشی گفت منو را بنداز

منشی خسته شد راش انداخت 

بعد میگه بریم🙄🙄🙄

میگم خب من هنوز موندم 

میگه تو موندی که 

میگه برو به منشی بگو گفتم مامان من روم نمیشه مردم نشستن  

۷۱

ماشالله بهش‌.همیشه برام سواله چرا بچه اوردن...‌مادرت با همه ی بچه هاش اینطوره؟ مادرمن پسرشو میپرسته واقعا در حد پرستشااااا

ما باید ببریم خودش که تنهایی نمیرههیچ جا تنهای نمیتونیم بریم باهم رفتیم بوتاکس بزنیم همش رفت به منشی ...

هم خنده داره هم آدم تو موقعیت حرصش میگیره

[QUOTE=366922886]میفهمم. من خدا لطف کردبهم راهم دوره.حتی زمینامم میخوام بفروشم اصلا 

ماه پیش سه بار سه تا دکتر قلب رفت خواهرام اشکشون دراومده

هیچی نبوده 

دوباره رفته پیش دکتر اولیه 

آخرش دکتر سرش داد زده خانم چی میخوای بشنوی بگو همونو بهت بگم

الان چهارمین باره تو این ماه نوار قلب گرفتی همکارام گفتن هیچی نیست

شهر خودمونم قبول نداره میگه بریم یه جای دیگه 

دم امتحان بچه ها  

چرا ؟چون یه خانم تو پارک بهش گفته فامیلمون رگ قلبش گرفته بوده نفهمیده تو خواب مرده