2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393787 بازدید | 77177 پست
امیدوارم تا سن پیری کنار هم شاد وسلامت باشید🥰🥰🥰🥰رفیق و همراه خوب نعمت بزرگیه 😉😉😉

امیدوار جون مامان بابای من خیلی با هم یکی به دو داشتن😐 مامانم جمعگر بابام اهل ریخت و پاش و علی بی غم🙄

مامانم اهل روضه و مسجد🙂 بابام اهل  فیلم و آهنگ و دیش 😉

مامانم یک چشمه رو گیر 😉بابام عاشق عذر میخوام سر ک و ن لخت😊 بابام اهل شوخی و معاشرت 😙مامانم خشک و رسمی با افکار قرون وسطایی🥲

خلاصه ۱۸۰ درجه با هم فرق داشتن  🙂🙃

ولی الان ۱۵ ساله فوت کرده همش مامانم میگه شویی باشه چوبی باشه 😏

حالا فکر کن یک همسر همراه و دلسوز هم داشته باشی 🫠میدونی خدایی همسر من خوبه ولی زیادی غرغرو تشریف داره سر هر چیزی دلش به جوش میاد و غر میزنه عین کتری اب جوش همش غل غل داره🤨

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه اين پيام شما رو خوندم خواستم بگم متاسفانه همونايي بيشتر دارن بيشتر چرتكه اموال بقيه رو م ...

دقیقا

زنداییم به من گفت شما دو نفر کار میکنید

با نیت بد البته

واقعا کار کردن سخته

بعد بیای خونه با کار خونه و مثل شما با بچه و و و 

امیدوار جون مامان بابای من خیلی با هم یکی به دو داشتن😐 مامانم جمعگر بابام اهل ریخت و پاش و علی بی غ ...

روح شون شاد 

ببین عزیزم دیشبی رفتیم خونه ی یکی از بزرگای فامیل حدود ۸۰ سالی دارن با خانم ش هی کل کل می کزدن

خنده م گرفت 

گفتم پس ما هم پیر شیم دوباره کل کلا هستن

شاید جنس شون و سوژه ش فرق کنه

😉😉😉

فقط قیافه است لاماری از اون بهتره

اصلا ماشین شاسی ی ابهت خاصی داره 😎

لاماری

اون نشد تیگو

اونم نشداف ام سی

نشد این همه ماشین شاسی

🤪🤪🤪

انشالله خدا یکی ب تو بده یکی ب من😜

یکی هم ب هر کدوم از قرتیای دورهمی♥️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مثل خودم متواضعی🤪من لاماری میخوام🥺لاماری مشکی🥺 خب چه کنم مجبورم به چینی فکر کنم🥲وگرنه به قول پسر ...

آخ اره😅

فکرشم لبخند میاره روصورتت آدم😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

😂😂😂خبری ازش نیسمعلوم نیس باز برا کی دام پهن کرده

هرکسی هس بیرونه سایته🤪

اشکال ندارد تو سوگلی ای😂