2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391348 بازدید | 77011 پست
والا گفتم باز مهسا باید بره یه کادو پونزده تومنی بخره اصلا قیافه جاری وقتی پتو رو میگیره دیدنیه اخه ...

قیافش دیدنیه🤭🤭نه بابا پاگشا خولستن حال بدم. همون موقع با شوهرم اتمام حجت کردم که بیشتر از یه تومن واسه عیدی نمیدم. 

0فک کنم. 🤭🤭کلش زودتر خوب شین.

من قبلا عاشق زمستون  وپاییز بودم از وقتی دومی رو زایمان کردم عاشق تابستون شدم🙄

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله 😍😍چیزایی که میگینو اسکرین میگیرم که یادم نره

انقد کارای حدید مد میشه ببین روی تخت برن بچه ها مدرسه 😀

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

نماینده کلاس دخترم خیلی با سلیقه بودخیلی چیزا رو خودش درست می‌کرد هزینه نمی‌گرفتولی بعضی ها همیشه نا ...

منم برا پایان کلاس اول کلی کلاه نزدیک هفتاد تا خودمون درست کردیم دوتا کلاس باهم 

دو سه نفر اومدن کمک بازم یه هفته طول کشید دکور و وسایلا و پک پذیرایی و ...کلاهشون انقد خوشگل شد 

منم برا پایان کلاس اول کلی کلاه نزدیک هفتاد تا خودمون درست کردیم دوتا کلاس باهم دو سه نفر اومدن کمک ...

واقعا خیلی کار پر زحمتی هست

بعدش همیشه  دو نفر حاشیه ساز میان حرفایی میزنن بنده خدا نماینده خستگی به تنش میمونه

چرا من بعض کاربری ها رو نمیتونم تگ کنم قلق خاصی داره ؟متن پیشگو هم خاموشه

عزیزم عدد کنار اسمشو فارسی زدم نیومد،انگلیسی زدم درست شد(بااینکه بازم فارسی میفته)

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

منم برا پایان کلاس اول کلی کلاه نزدیک هفتاد تا خودمون درست کردیم دوتا کلاس باهم دو سه نفر اومدن کمک ...

معلومه شما هم خیلی باسلیقه هستین

دختر منم به شدت علاقه به کار دستی داره

کلا هنرمنده 

امیدوارم بتونه مسیر درست رو پیدا کنه

پسرم که نه هدف داره ،نه علاقه 🤣🤣🤣🤣 

والا گفتم باز مهسا باید بره یه کادو پونزده تومنی بخره اصلا قیافه جاری وقتی پتو رو میگیره دیدنیه اخه ...

اره دقیقا

احتمالاچهره واقعیشو اونجا نشون بده

چون با گرفتن چندتاکادوی توپ احتمالا انتظار بیشتری داره🤪

البته نباید دندون اسب پیشکش روشمرد،ولی بعضیا انتظار بیجا دارن🥺

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

هستم مهسان زیر سایه توننمیدونم چرا حرفم نمیاد؟چیزی هم نشده خداروشکرفکر کنم مثل رها دچار یاس فلسفی شد ...

سایه مایه کجامون بود بیا بابا 

دوکلوم خرف بزن الکی ازهرچی شده .نزار سکوت عادتت شه دختر 

کلاس ملاسم نزار یاس فلسفی ...😂😂😂رها چی بود یاد دادی اخه 

@ رهاـ گرد

من بهار و تابستون رو دوست دارممخصوصا وقتی چاقاله بادوم و گوجه سبز نوبرانه میاد😋😋😋

گوجه سبز🥺🥺🥺🥺زغال اخته🥺🥺🥺🥺🥺دهنم🥴🥴🥴🥴🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️