2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1340956 بازدید | 72946 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ ما میگم کِلو شَکِر خیلی هم خوشمزس اتفاقا فصلشم الانه دهنم آب افتاد هم کف داره😭😭😭 ...

کلو نشنیدم

بذار از مردی بپرسم

کف چی؟😂

اینم خیلی خوشمزه س مخصوصا با مغز گردو و خیلیم مقوی

اره الان فصلشه

شوهرم میگه بریم بگیریم 

کلو نشنیدمبذار از مردی بپرسمکف چی؟😂اینم خیلی خوشمزه س مخصوصا با مغز گردو و خیلیم مقویاره الان فصلشه ...

از همون نی شکر هست که این سه تا مدل رو تولید میکنن آره از مردی بپرس میدونه.من اون سری رفتم یادم رفت بخرم ولی میگم داداشم بخره بیاره.با آبش میشه پشته زیک درست کرد😋😋😋

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پاییز خوشگل زنداداش دار شدی یا هنوز در مراحل اولیه اس

هنو مراحل اولیه اس.اکی دادن وتحقیق کردن و مورد تایید هستیم فقط منتظریم کاراشون رو اکی کنن بریم خواستگاری.

هنو مراحل اولیه اس.اکی دادن وتحقیق کردن و مورد تایید هستیم فقط منتظریم کاراشون رو اکی کنن بریم خواست ...

ان شاالله به سلامتی 

وای من چقد بی کلاس و هول شوهر بودم .شنبه اومدن خاستگاری جمعه بله برون بود یک شنبه عقد شدیم 😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم داخل خصوصی پیام دادم و گفتم . 🥰🥰🥰🥰

مامان سبخان جان خودت تا حالا به مهاجرت فکر نکردی؟وقتی نصف فامیل اینور اونور ان ؟

یه فامیل دور المان رفته داریم نمیدونم راست میگه یانه 

اینجا میرفتی خونش سه مدل استکان لیوان میاورد برای چای یعنی یه دست کامل نداشت 

حالا ازاونور همیشه کادو و پول میزنه برا خانواده و بچه های فامیل 

دخترش اونجا بدنیا اومده 

کلی تعریف میکنه که راحت همه چی مهیا شده براش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ان شاالله به سلامتی وای من چقد بی کلاس و هول شوهر بودم .شنبه اومدن خاستگاری جمعه بله برون بود یک شنب ...

ماهم چون اکثر ازدواج ها قونی و بین خودمون هست همونطوریه 

من تباه روز خواستکاری و باه برونم یکی بود و موند چند ماه بعد بعد از ظهری عقد گرفتن شبش حنا بندون بود فرداش عروسیم 🤪🤪🤪

تو مراسم عقد و عیدیم خودم نبودم آرایشگاه بودم در حال آماده سازی برا حنا بندون 🤣🤣🤣🤣🤣

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

*قومی
*خواستگاری

*بله برون 

چقد غلط داشتم 😁😁

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
مامان سبخان جان خودت تا حالا به مهاجرت فکر نکردی؟وقتی نصف فامیل اینور اونور ان ؟یه فامیل دور المان ر ...

عزیزم من خودم خیلی دوست دارم اون قدر پول داشته باشم که برای مسافرت برم خیلی از کشورها .

ولی واقعا ایران رو با تمام سختی هاش دوست دارم ولی اگر شرایط مهیا بشه حتما برای مهاجرت بچه هام راه رو براشون مهیا میکنم و البته در صورتی که خودشون علاقه داشته باشن .

میدونی من برعکس نازی که میگه وابستگی نداره اینجا ولی من به مادرم و برادرم دلبستگی زیادی دارم و بدون اونها نمیتونم زندگی کنم .

وگرنه من قبل از ازدواج کلاس زبان فرانسه هم میرفتم اون موقع یک شرایطی بود ایالت کبک کانادا که عمه های من الان اونجا هستن راحت مهاجر می‌گرفت ولی باز ته دلم هم به ایران و هم به خانواده ام دلبستگی زیادی دارم . 

الان هم انشا الله تا ۵ سال دیگه حتما برای مسافرت با ویزای توریستی و دعوتنامه از طرف بستگانم اقدام میکنم . 

البته در صورتی که خدا جون پولش رو برام مهیا کنه . 😍😍😍😍

ان شاالله به سلامتی وای من چقد بی کلاس و هول شوهر بودم .شنبه اومدن خاستگاری جمعه بله برون بود یک شنب ...

شرایط هرکسی فرق میکنه اینا عجله ای ندارن از نظر مسافتی نزدیکن به هم دیگه...من وهمسرم شرایطمون فرق میکنه عقد وگروه خون و خریدطلا واینا همش تو یه روز بود.

من دو مدل دیدمهمون شکر قرمز و کفسومی چیه؟

کف،کِلو، او شکر به همسرت بگو برین بازار روز بابل بخرین بهنمیر تولیدمیشه