2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1338546 بازدید | 72848 پست
من که دیگه فرصت نمیکنم بنویسمالبته از حوصله مم خارجهبازم البته ۹۰ درصد خریدا با همسرمه، دوست ندارم ا ...

مستقل من تا فروردین تحت فشار شدیدم

از ماهه دیگه یه تومن از حقوق جفتمون میمونه

رو خط دوتامون وام ۶ تومنی رو برداشت کردم یه مبلغ از بدهیمون پرداخت کردم که قسط اولش میشه ۳،۲۰۰ این اضافه شد بهمون از ماهه بعدش میشه ۲ تومن

امیدم فقط به خدا و شغل دوممه

البته چند گرم طلای مخفی دارم

اگر خیلی گیر بیوفتم پشتم گرمه خداروشکر

ولی با چنگ و دندون دارم میگذرونم که نگهشون دارم

نوشتن بمن خیلی کمک میکنه وقتی مینویسم انگار حواسم بیشتر هست باگ نداشته باشم خرید هیجانی نداشته باشم

بعدشم که بررسی میکنم میبینم کجاها هزینه امون زیادتره

روال عادیم اینجوری نیست مثلا ۸ تومن میذارم خرجی هرچی هم لازم باشه بدون نوشتن میخرم

اما تا فروردین خیلی باید حواسم باشه بدهکارم هستم باید پاس کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نارین تو فقط یه چیز میخوای ولاغیر بدون بچه و دغدغه شون یه عصر تا شب ساعت ۹بری بازار بگردی و دو تا دو ...

بخدا همینه 😭😭😭

من اصلا پرتوقع نیستم نازی ولی الان به شدت افسرده و عصبیم بیخود وبی جهت 

این روزا هم همش کلاس مجازی شده 

یعنی صبح تا عصر در حال سروکله زدن با بچه ها و کتاب و دفترم 

پسر کوچیکه هم مریض شده همش نق نق 

غذا لب نمیزنه

خونه به هم ریخته اصلا نمیزاره کاری کنم 

نوبت لیزرم رو یه ماهه هی دارم عقب میندازم 

اصلا منی وجود نداره انگار من هیچ شدم 

مهساجون فکر کنم ماه های اول کنجد خوب نیس و خدای نکرده باعث سقط میشه

عاطی دکتر من یه پیرمرد هفتاد و چند ساله بود. من هرماه که میرفتم ویزیت سوال میپرسیدم یه جوری جواب میداد از سوالم پشیمون میشدم🤣🤣قشنگ انگار مسخرم میکرد. 😐ولی اصلا ادمو اذیت نمیکرد. تو کل بارداری 4 بار سونو دادم. دوتاش انومالی و ان تی بود، یکی 33 هفته، یکیم 13 هفته. اونم چون ازمایشم مشکل داشت وگرنه تا غربالگری اول سونو نمی نوشت. بهش گفتم سونو میگفت چیو میتوای ببینی من ضربانو میشنوم معاینه شکمی میکنم همه چی خوبه🤪🤪

نارین جون منم واقعااا با مدیریت شدید گذروندمببین از هیچ لحاظی بهم سخت نیومدا خداروشکرولی هزارتومنمم ...

اره بابا میدونم خیلی سخته 

چه مبشه کرد 

والا ادما گناهدارن که بخان این همه انرژی صرف مدیریت خرج های خونه و خرج های ضروری کنن 

این حق ما نیست 

۶ خیلی خوبهبچه ات پوشک و شیر خشک داره؟اگه آره که عااالیه

پوشک اره ،شیر خشکی نبود. 6 فقط خوراکی منظورمه یا نهایت با پوشک. بنزین و لباس و اینا جداست. امسال خیلی هزینه ی لباسمون زیاد شده از پاییز. 

بخدا همینه 😭😭😭من اصلا پرتوقع نیستم نازی ولی الان به شدت افسرده و عصبیم بیخود وبی جهت این روزا هم ...

دقیقاااا همینه 

کاش کسی بتونی بیاری برا کمک درس بچه ها.

تو شهرهای کوچک دخترهای همسایه خیلی خوبن کمک بگیر ازشون😅

انشالله بزرگ میشن تو هم راحت میشی

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بخدا همینه 😭😭😭من اصلا پرتوقع نیستم نازی ولی الان به شدت افسرده و عصبیم بیخود وبی جهت این روزا هم ...

نارین انگار افسردگیه ویروسیه🤣🤣🤣همه دچار شدیم. منم گاهی دلم میخواد جیغ بزنم از دست پسرم. حالا این یه دونس، تو سه تا پسر داری خیلی سخت تره. الانم انقدر لجبازه شاید باورت نشه سر غذا خوردنش ده دفعه منو بلند میکنه باشاد بده، بشقاب، اب بده، کاشد بده، این نه اون نه😖😖

مستقل من تا فروردین تحت فشار شدیدماز ماهه دیگه یه تومن از حقوق جفتمون میمونهرو خط دوتامون وام ۶ تومن ...

میفهمم چی میگی

شما بچه م دارین قضیه ش فرق میکنه

قطعا از این شرایط سربلند بیرون میایین؟

همون اوانو؟

متوجه شدی چجوریه بازپرداختش؟

محیا جان شربت پروفن میدی؟یکم بزن سر انگشتت بکش روی لثه دردش اروم میکنه

آره دادم خورد ب هوای تبش 

دردش خداروشکر بهتر 

چون پری روز اینا میگفت مامان دندونم درد میکنه 

ولی دو روزه نمیگه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

من که خیلی میخوردم نمیدونم والله. من با اینکه خطر سقط داشتم. دو تا هماتوم داشتم که اندازشون از خود ب ...

من بارداری اولم یه روز لکه بینیم شروع شد... منم از استرس زیاد هول شدم و بجای اینکه برم دکتر، خودم سرخود شروع کردم به خوردن کنجد و گرمیجات...قاشق قاشق کنجد میخوردم...لکه بینی تبدیل شد به خونریزی و بعدش هم ...😭😭😭

بعدش متوجه شدم یکی از علتهاش همون زیاد خوردن کنجد بوده 

کلا زیاد خوردن گرمیجات ماه های اول خوب نیس...دهانه رحم رو نرم میکنه...وگرنه که هر چیزی مصرف متعادلش خیلی هم خوبه 

خدایا شکررررت 😙
من بارداری اولم یه روز لکه بینیم شروع شد... منم از استرس زیاد هول شدم و بجای اینکه برم دکتر، خودم سر ...

نه دیگه زیاده روی نه. مثلا یه قاشق چایخوری رو تو یه ذره عسل میریختم در طول روز احساس ضعف میکردم میخوردم.