2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1337866 بازدید | 72821 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سامانه مرات اعتبار سنجی میکنیبعد باید ببینید رتبه اعتباری تون چیه اولیش ممتازه(نیازی به سفته و ضا ...

من کاملا متناسبم خداروشکر

خدا دید من ضامن نمیتونم جور کنم گفت بیا مستقل 😁اینطوری وام بگیر

خدایی چجوری ممتاز میشن؟

من ۵ تا هدف نوشته بودمسه تاش محقق شدیکیشم که مستی بود پرید😂اون یکیم تنبلی کردم وگرنه شدنی بود

میدونی در واقع اهدافم دور از ذهن نبود چون من فکر نمیکردم خونه بخریم 

ولی خب خریدیم و دیکه بقیه اهداف عملا نمیشد تیک بخورن 

ولی خب بهتر از اونها شد 

تو هم همینطوری هستی فکرکنم 

رسالت میشهفقط باید مجموع کل اقساط از مبلغی که خودتون قبلا تعیین کردی بیشتر نشهمن هر سه یا چهار ما ...

اهااا من نمیدونم چه مبلغی بوده 

چون وامی که گرفتیم برا ما نبوده به اسم ما وام گرفتن 

مهر ایران چی؟اطلاع نداری؟؟

امیدارم جان ام رسالت هم عضو نباشی میشه .من آخرین بار همین ماه پیش ۵۱ گرفتم . پیام داد اولیت واریز ...

فرقی نمیکنه

من حساب کردم حق عضویتی که ام رسالت میگیره میشه همون ۴ درصد سود وام

بدیش اینه که همون اول باید پرداخت کنی

وام هم فردای درخواست، واریز شد به حسابم

فرقی نمیکنهمن حساب کردم حق عضویتی که ام رسالت میگیره میشه همون ۴ درصد سود وامبدیش اینه که همون اول ب ...

یک ودویست حق عضویت می خواست ام رسالت.

منم ندادم وامش یک هفته بعد درخواست برام ریختن.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
میدونی در واقع اهدافم دور از ذهن نبود چون من فکر نمیکردم خونه بخریم ولی خب خریدیم و دیکه بقیه اهداف ...

نه

من خرید خونه رو که جزو اهدافم گذاشته بودم، از زمستون پارسال تو فکرش بودم

اون موقع نمیدونستم قراره اینقدر قسط داشته باشیم

حتی قیمت خونه رو هم نوشته بودم، ما ۵۰۰ میلیون گرون تر خریدیم، با ۵۰۰ تومن ۱۰۰ گرم طلای آب شده که میتونستم بخرم  و همینطور قسطامون کمتر میشد و باز میشد طلا بخرم

پس خیلی دور از ذهن نبود برام 

ولی خب خونه گرون تر خریدیدم، قسطا سنگین تر شد و نشد هدفه تیک بخوره

انشاله سال دیگه میترکونیم

من ۱۲۰۰ رو دادم

به قول تبی من  خوشگل خسیسم  

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
اون که البته😁ولی شما هیچی ندادی، الان وام با ۴ درصد سود گرفتی، من ۱۲۰۰ دادم وام بدون سود گرفتمدرست ...

آره عزیز . من مبلغ وامم ۵۱ و ۳۰۰

برای من اولین قسطش ۱۷۱۰ هست.

اولین قسط همیشه سود وامه 

ماه های بعدی ۵۷۰۰

اهااا من نمیدونم چه مبلغی بوده چون وامی که گرفتیم برا ما نبوده به اسم ما وام گرفتن مهر ایران چی؟اطلا ...

توی ای کاپ قسمت اطلاعات فردی میتونی مبلغی که میتونی قسط بدی رو ببینی و ویرایش کنی

تو مهر تا حالا حساب نداشتم