2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1299670 بازدید | 70281 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات عزیزم بنظرم هرجور دلت میگه عمل کن من گاهی بوده تو جمع مادرمم نرفتم چوم میدونستم اونجا خوش نمیگز ...

اینجور مواقع با اصرار زیااااااد خونواده و تو معذوریت قرار دادنشون چکار میکنی؟🤔

خدایا شکررررت 😙
منم همینم بهاربه من بچسبه خودش میدونه و خدای خودش😂منم رهایی میخام

اصن من قشنگ روانی میشم

یوقتایی دخترم هی میره میاد منو صدا میکنه قشنگ رنگ چهره ام عوض میشه همسرم میفهمه سریع دخترمو میبره  سرگرم میکنه

دست خودم نیست از وقتی یادمه همین بودم

حالا کسی هم که کلا منو به حال خودم رها کنه یا فکر کنه مغرور جذابِ لعنتیه و کم محلی کنه که دیگه کلا از دایره افرادی که حتی یادشونم میوفتم حذف میشه

من بهمن ماهی ام نمیدونم تاثیر داره یا نه

تو شوهرتو دوست داریمنم شوهرمو دوست دارم و جونمو واسش میدممهسام دوست داره و و وبحث احساسی رو بذاریم ک ...

صد در صد همینه

اگه شوهرم عذاب میداد که چرا اصلا باید تو رابطه می موندم

درسته دلمو باختم به همسرم ، ولی من ادم منطقی هم هستم از نظر متطقی هم سنجیدم و انتخاب کردم

هستی جان مث مستقل قفل شدم معذرت میخوام اصلا متوجه نمیشم هم عاشقی هم دوستشون داری هم نداری ؟اخه پست ق ...

من اینطور فهمیدم

ببین هستی گیر کرده

متوجه مسئولیتش بعنوان زن و مادر هست

از طرفی هم با توجه به شخصیت خودش میخاسته این ها رو نداشته باشه

احتمال میدم یوقتایی این حسش غلبه میکنه، یوقتایی اون یکی حسش

هر دو رو هم میخاد داشته باشه

بنظر منم عجیبه، خودشم همینو میگه ولی میگه قضاوت نکنید

مام میگیم چشم

هستی جان مث مستقل قفل شدم معذرت میخوام اصلا متوجه نمیشم هم عاشقی هم دوستشون داری هم نداری ؟اخه پست ق ...

نه عزیزم شاید من خوب منظورمو نرسوندم

من عاشقشونم.بچه هامو میپرستم ، همسرمو دوست دارم ، همسرم هم می‌دونه که دوسش دارم

ولی این شخصیت خود منه ، منظورم این نیست که همسرم بده یا بچه ها رو نمیخوام، اصلا و ابدا ، گفتم که همه می‌دونن که چقدر  پشتشون هستم و چقدر دوستشون دارم 

من درباره خودم حرف میزنم ، خود من شخصیت من 

فقط اگه برگشتی به عقب بود اینبار تمام سعیمو میکردم که زیر فشار بقیه مجبور به ازدواج نشم

من خوب توضیح نمیدم، شما پست جیرانو بخونی فک کنم بهتر منظورمو بگیری❤️❤️😅

واقعا منم خیلی بهم میریزم عین مادر شیر ده هست ایران که بچه های همسایه از شیرش میخورن بچه ی خودش زیر ...

ما از فردا برنامه قطعی برقمون ۴ ساعت ۵ روز تو هفته اعلام شده البته تا آخر آذر اعلام شده 

فکر کنم هر روزش کردن🤨🤐😐🙄

برای خورشید پس از شبهای طولانی
نه عزیزم شاید من خوب منظورمو نرسوندممن عاشقشونم.بچه هامو میپرستم ، همسرمو دوست دارم ، همسرم هم می‌دو ...

یکم متوجه شدم 

طغیان روحی پیش میاد یهو و گاهی انگار میگی من چرا الان اینجام ؟چرا ازدواج کردم و مادر سدم بعد یهو با یه مامان جان گفتن سقوط میکنی رو ابرا 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ما از فردا برنامه قطعی برقمون ۴ ساعت ۵ روز تو هفته اعلام شده البته تا آخر آذر اعلام شده فکر کنم هر ر ...

چقد زیاد 

چهار ساعت پشت سرهم ؟یا شب دوساعت روز دوساعته؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....