2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1297107 بازدید | 70039 پست
سلام بچه های بی تربیت،😎دیروز از ظهر بدنم می‌لرزید صدام می‌لرزید تپش قلبم داشتم خیلیم عصبی بودم مهمو ...

بیخیال بابا دختر تب میکنی باز میفتی 

خونه رو بده دست بچه ها میتونن جمع میکنن 

نهارم بگو اقا ازبیرون یکم سوپ و ..هرچی دوست دارید بخرن تو سوپ بخور بقیه جوجه🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
شاید از نظر اونا ازدواج کردن من و تو درد باشه؟تو چرا فکر میکنی ازدواج نکردن اونا دردِ؟ببین شوهر الان ...

اتفاقاااا 

خیلی بحث جالب و مفیدی هست

من مخالف ازدواجممم 

با احترام ب همه دوستای قشنگ و متاهلممم

نمی دونم چرا آدما باید ازدواج کنن؟؟؟

خیلی برام مهمه ی روزی ب جوابم برسم؟؟؟

مستقل  ی چیزی بگممم

از وقتی ک با جو اینجا آشنا شدممم

و می خونمم

ازدواج چند نفری از خانمااا برام خیلی جای سوال داشت

که خانم فلانی و ‌....

اینقد قشنگ کار می کنن و همه جوری می تونن از پس زندگی بر بیان چرا ازدواج کردن؟؟؟؟

آخه چرااااا 

یکی نبود جلو منو بگیره ؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بچه های بی تربیت،😎دیروز از ظهر بدنم می‌لرزید صدام می‌لرزید تپش قلبم داشتم خیلیم عصبی بودم مهمو ...

دلیل این حالت چی بود؟ احیانا عصبی نشدی؟ یا دور از جون ویروس گرفته باشی؟

اگر ویروس نگرفتی یکم حساس شو روی این علائم 

ققنوس
ما هم تعطیلیم دیشب مهمون داشتیم درس نخوندن الآنم بیدار نمیشن یکم بخونن

دختر من ساعت 9شاد کلاس داشت 

خودم که بیدار نشدم دلدرد بودم 

ولی کلاس برا پسرم نزاشتن اصلا

اتفاقاااا خیلی بحث جالب و مفیدی هستمن مخالف ازدواجممم با احترام ب همه دوستای قشنگ و متاهلمممنمی دونم ...

من خودم فقط چون بچه میخواستم ازدواج کردم

اصلا کسایی که بچه نمیخوان و ازدواج میکنن رو درک نکردم . همش میگم اگر بچه نمی‌خواستن چرا ازدواج کردن

مطمئنا هرکسی یه دلیل خوب و منطقی برای ازدواجش داره ولی خوب تا حالا نشده در خودم اینو ببینم که بتونم از بقیه سوالات تا این حد خصوصی بپرسم 

ققنوس

بچه ها درمورد ازدواج سفید و کاغذی بحث خیلی زیاده نه میشه کامل تایید کرد نه کامل رد 

هر نسلی هر شخصی یجوریه 

من خودم شخصا نمیپسندم با حان ومال درخدمت پارتنرم باشم اما گردن نگیره زیر بار مسیولیت ثبتش نره و هرلخظه دلش هوایی شد راحت بزنه زیر کاسه کوزه همه چی و حتی برا دخترم هم خوشم نمیاد راحت با یه مرد چند سال باشه بعد باز مرد بعدی رو تست کنه 

اما 

باز خیلی از ادما شرایط ریشه زدن در بکجا رو ندارن نمیتونن متاهل متعهد باشن بی مسیولیتم نیستن فقط از یکجا موندن حالشون بد میشه دلشون رهایی میخواد هروقت دیدن شرایط به نفع و قابل مدیریت نیس تمام میکنن اون رابطه ی دوستی با مزایا رو 

یه سنی علاقه به ازدواج و تشکیل خانواده هست اگر پا نگیره بعدش دید آدم به زندگی عوض میشه 

حتی حوصله ی پارتنر رو در هفته بیشتر از سه بار دیدن رو نداره .....

پس هرعقیده ای در جای خودش محترم هست و نمیشه ازدواج کردن یانکردن رو بد دونست 

فقط چیزیه که دوست نداریم با من انجامش بدن همین 

برای ما این دوروز کلا آفلاین بودفقط تکالیف رو میذاره

راحت کرده معلم خودش رو 😅

دیروز تدریس ریاضی داشتن و یه ص حل کردن امروزم علوم درس داده بهشون

دلیل این حالت چی بود؟ احیانا عصبی نشدی؟ یا دور از جون ویروس گرفته باشی؟اگر ویروس نگرفتی یکم حساس شو ...

نمی‌دونم اصلا،،،حالمم خوب بود از ظهر ریز ریز شروع شد خیلی زیاد عصبی بودم ،،،

بیخیال بابا دختر تب میکنی باز میفتی خونه رو بده دست بچه ها میتونن جمع میکنن نهارم بگو اقا ازبیرون یک ...

نهار سوپ و مرغ از دیشب مونده فقط برنج نمونده اونم دوتا سیب زمینی سرخ میکنم،،،،خونه هم الان پا میشم ریز ریز تمیز میکنم

واقعا پارتنر جای همسر رو پر میکنه؟؟مگه فقط نیاز جنسیه؟؟به نظر من ادما فطرتا دوس دارن تشکیل خانواده ر ...

نارین جان

منم جنوبممم ی جو کاملا سنتی قدیمی

و قشنگ می فهممم چ می گی

ولی ازدواج همیشه برام ی چیز گنگ و مبهم بود؟؟؟!!

و اینکه همیشه می خواستم ی روزی برسه 

که ازدواج دیگه تا این حد  مهم  جدی  و اجباری  نباشه؟؟

.....؟؟؟؟