2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286109 بازدید | 69171 پست

بچه ها واحد رو به روییمون غروبی در زد گفت جشن عقد دخترمه میشه مردانه خونه ی شما برگزار شه..گفتم باید باهمسرم صحبت کنم(خوبه عقلم کارکرد)🤣🤣🤣🤭چون سریع دلم میسوزه و ذوقی هم هستم🤦🤦🤦🤦واقعا چرا باید انقد ذوقی باشم🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها واحد رو به روییمون غروبی در زد گفت جشن عقد دخترمه میشه مردانه خونه ی شما برگزار شه..گفتم باید ...

آخ پاییز من بد جوگیر میشم

من بودم میگفتم باشه

بعد میگفتم تو تنهاییم خاک تو سرت عاطفه جوگیر 😄

نه فقط دوتا پسرعمم میخواستن،،،،پسرعموا همه باهم رفیق بودیم ولی هیچ کدوم عاشقم نبودن فقط بینهایت همه ...

ولی منو تماممم پسرای فامیل حداقل یکبار خواستگارم بودن😅😄

آخ پاییز من بد جوگیر میشممن بودم میگفتم باشهبعد میگفتم تو تنهاییم خاک تو سرت عاطفه جوگیر 😄

نه تونستم خوب پیش برم🤣🤣🤣🤣🤣

قربونت بشم خودتم بمب انرژی مثبتی ❤️❤️احیانا داییت رفع زحمت کرد بلاخره یا نه؟؟

🥲♥️♥️♥️♥️♥️

نزدیک ی ماه رفتع 😍 سمت دخترش قزوین

جای خوابم داره

غرای بابام ۵۰دذصد کاهش پیدا کرده 😄

نه فقط دوتا پسرعمم میخواستن،،،،پسرعموا همه باهم رفیق بودیم ولی هیچ کدوم عاشقم نبودن فقط بینهایت همه ...

جوتون رو دوست دارم.تبسم کورد هستین؟