2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285657 بازدید | 69146 پست
چه خوب منم میتونم بگیرم بدم به یه طلای ریز🤩چون واقعا لازم ندارم،مانتو لازم داشتم ک الان بیشتره مغاز ...

خب پس سریع برو طلا بخر😍😍😍😍 من منتظر آف هستم برا سال بعد بخرم مزه میده😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای عکس کف دستم موندهنکنه شناسایی بشم 😂😂😂😂

امیدوار جان ممنون که انقدر باجنبه ای 🥰❤️👏🌷

بچه ها شوخی میکنن من همش استرس میگیرم که بقول دخترم ناحارت بشی 

خدایا شکررررت 😙
نه بابااخه چیز مشکوکی نگفت پاک کنهالبته مشکوک از نظر خودش🤣ولی من فهمیدمامیدوار ترک اطراف زنجانِتو ت ...

چرا پاک نکرد شاید یکی از رو صحبتای مشاوره بفهمه کدوم مدرسه باشه یا اصلا بچه هاشون همکلاسی باشن 😁آره چند روز پیش گفت برف باریده پس برا یه جایی که برف باریده اون درختا رو که عکسشون رو گذاشت اون خورشید تو عکس اینا همه ذره ذره عین پازل به هم میچسبن و بلاخره لو میره😎😎

امیدعزیزم دوستت دارم میزاح میکونم😁

سرفه هاش خیلی کم شده الحمدللهخلط دارهاز امروز دیگه اسپری نزدمشربتاشو میدمدیگه آبریزش بینی هم خیلی کم ...

خب خداروشکر😍😍😍خودتم دارو بخور شلغم واینا هم بخور.  خدا الهی به همسرت سلامتی وبرکت بده.

والا هر جا اپلای می کنم تو کشورای اروپایی هواش خیلی سردهبد نیست شبیه سازی بشه برامون😄آره من لایه ها ...

انشالله بسلامتی😍😍😍

لایه ها😁😁