2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286011 بازدید | 69167 پست
دخترا مدرسه دخترم کلاس آموزشی برای مادرا گذاشتنخواستم با شما به اشتراک بزارمخانم مشاور میگفتن:هر وقت ...

یارو مشاوره صددرصد کلاسای دکتر عزیزی رو شرکت کرده 😄😄 اینارو دکتر عزیزی میگوید 😁

والا شوهر من ب قول دوستان مظلوم من 😄 میگه امروز چیکارا کردی میگم هیچ جارو پارو غذا بازی با مهرسا

میگه دستت درد نکنه

میگم نوکرم ✋😄

بعد میگم کیه قدر بدونه

میگه چی باز میخوای 😄چی کهنه شده ک اینو میگی 😄

اگه جشن و مراسم ندارین که با همینا سر کن یه چیز درست واساسی بخر مثلا تعویض یکی از وسایلای اناقت یا ه ...

چشم عزیزم قانع شدم😘😅

اره منم برا دخترم کاپشن گرفتم وبوتم میگیرم تواین هفته،شال وکلاهم داره🤩

خودمم به دلم نبود بخرم،گفتم اینجام بپرسم💖

مرسی🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی داری چرا الکی بخریخیلی وقتها مدیا ها ما رو وادار به خرید کالاهای غیر ضروری میکننبزار سال بهد مد ...

فکر خوبیه😉نمیخرم 😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

داخل شهر به خاطر کم بودن سطح زمین آزاد و گرمای تاسیسات خیلی برف زیادی ننشستهاما محل کار همسرم که خار ...

کلا از خوابیدن مردا بدم میاد

تو مخ منن

دیروز شوهرم تا ۱۲/۳۰ خوابید 

چقدر زجر کشیدم تا بیدارش نکنم

آخرم بیدارش کردم 😎😄

اه اه 🤢

یها تبعیدت میکنم به تاپیک مدیریتاااابلکه اونجا اصلاح بشیمگه در سال چندبار لباس زمستونیامونو میپوشیم ...

نه بابااونجامیرم افسردگی میگیرم چون امسال اصلا پس انداز زیادی نکردیم🥹

بسی قانع شدم😉 تکراری نمیشن

دخترت چطوره؟

سرفه هاش خیلی کم شده الحمدلله

خلط داره

از امروز دیگه اسپری نزدم

شربتاشو میدم

دیگه آبریزش بینی هم خیلی کم داره

امروز ظهر بردمش حمام چلوندمش

این چند روز هی عرق کرده بود از مریض شدنش کفیث شده بود 😁

منم آبریزش دارم

شوهر با عذاب زیاد رفتع سرکار نمی‌رفت یک میلیون کم میکرد خر خان...

این بود انشای من 😄✋

نهاخه تهران اونقدر سرد نمیشهشما کلا لباس زمستون‌اتون رو زودتر میپوشیداین نکته هم هستمن امسال هنوز پا ...

بله مااز اواخرآبان تا اواسط اسفند می‌پوشیم

منصرف شدم پولو میگیرم بزور😉