2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1283949 بازدید | 68962 پست
دخترا مدرسه دخترم کلاس آموزشی برای مادرا گذاشتنخواستم با شما به اشتراک بزارمخانم مشاور میگفتن:هر وقت ...

ممنونم عزیزم♥️ممنونم که پاک نکردی پستت رو😁♥️ 

چرا برای تکالیف ایموجی هلو شکافی گذاشتی؟😅😁

بازم چیزی یادت بود بنویس♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
لباس پوشیدممممدیگه تو این هوا لختی بودن جایز نیست😆

وقتی همسر در یک روز سرد و برفی در زیر کرسی است جایز است😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غروب برین قدم بزنین😍😍😍😍

Real feel دمای بیرون منفی ۷ درجست

بریم ببینیم آیا می تونیم سرمای منفی رو تحمل کنیم🤣 شاید مهاجرت کنسل شد اصلا😆🤣🤣

آره من که عاشق قدم زدن تو برفم

اگه آقا بیدار شن، چای هم ریختم براش تا حالا یه بارم سرد شده عوض کردم🤪

لباس پوشیدممممدیگه تو این هوا لختی بودن جایز نیست😆

خب خدارو شکر نگرانیم و کمتر کردی فقط الان نگران ممی های مستقلم اونم بیاد دغدغه فکریم و رفع کنه خیالم راحت میشه

هی از صبح از سرما میلرزم و میگم خدا به ممی های این دو نفر کمک کنه اونا چی میکشن

Real feel دمای بیرون منفی ۷ درجستبریم ببینیم آیا می تونیم سرمای منفی رو تحمل کنیم🤣 شاید مهاجرت کنسل ...

مهاجرت به کجا؟بسلامتی. آره برین لباس گرم بپوش زیر شلوار بیرونیت یه شلوار دیگم بپوش برین دور دور تا بچه مچه نیست برین دور دور 😍😍😍😍

خب خدارو شکر نگرانیم و کمتر کردی فقط الان نگران ممی های مستقلم اونم بیاد دغدغه فکریم و رفع کنه خیالم ...

واقعا مرسی که به فکرشون هستی😃

مستقلم خوب مراقبشونه، نمی ذاره بهشون سخت بگذره

خیالت راحت باشی بلامیسر😁

مهاجرت به کجا؟بسلامتی. آره برین لباس گرم بپوش زیر شلوار بیرونیت یه شلوار دیگم بپوش برین دور دور تا ب ...

والا هر جا اپلای می کنم تو کشورای اروپایی هواش خیلی سرده

بد نیست شبیه سازی بشه برامون😄

آره من لایه هامو آماده چیدم رو تخت

منتظرم فقط بپوووشم🚶☃️

شهزنان عزیزم به سلامتی و خوشی ایشالا همیشه سرت به شادی و عروسی گرم باشه.من خیلی دوست دارم بیشتر تو د ...

ممنونم نقاش جان ...منم واقعا وقتم. کمه خیلی دیر به دیر میام اینجا و دلم خیلی زود براشون تنگ میشه

وقت کم اوردنمون بخاطر روزای کوتاه و مدارس هست

بدو بدو زیاده و هر دو تاپیک دوستای خیلی خوبی داریم نمیشه از هیچ کدوموشون دل کند ...منم حیرونم سیلونم😀😀

@atefe71h سلام عزییییزممرسی که بیادم بودی خودت چطوریدوستای قشنگم شما خوبیدنارین شیواپاییز مهرمهساما ...

کل نوشته هات پر انرژی مثبت بود 

خیاطی

خرید 

خوشحال بودنتون

ان شاالله ک همیشه خوش خبر باشی 🤗💞💞💞 بیا پیشمون جانم 🥰♥️♥️