2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285190 بازدید | 69067 پست
بهترین کار😉😉😉

من سنم کمتر که بود فکر می کردم هر چی بیشتر لباس داشته باشم خوشحال تر و خوشتیپ ترم

اما الان میبینم اتفاقا من یه بار تمرکز کنم یه لباس که به استایلم بخوره و کیفیتش خوب باشه بخرم و همونو درست بپوشم کلی جلو می افتم😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داخل شهر به خاطر کم بودن سطح زمین آزاد و گرمای تاسیسات خیلی برف زیادی ننشسته

اما محل کار همسرم که خارج شهره، از صبح دیگه راه بندون شده

بعد آقا از موقعی که  اومده خونه، فکر می کنین چه برنامه شادی برامون داره؟

میز جلو مبلی رو جمع کرده، بین مبلا پتو و لحاف انداخته و الانم قشنگ گرفته خوابیده🤣

حوصله ام سر رفته

می خوام برم تو برف قدم بزنممم🚶❄️❄️

داخل شهر به خاطر کم بودن سطح زمین آزاد و گرمای تاسیسات خیلی برف زیادی ننشستهاما محل کار همسرم که خار ...

جاده ی ورودی شهر ما بسته شده 

خوب جایی خوابیدن قشنگ هم گرمای لحاف هس و گرمای وجود یار 

همسر منکه تب کرده بود هرچقد گفتم مرخصی بگیر بیا قیول نکرد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
جاده ی ورودی شهر ما بسته شده خوب جایی خوابیدن قشنگ هم گرمای لحاف هس و گرمای وجود یار همسر منکه تب کر ...

وجود یار اول بود بعد دیگه اونجارو ترک کرد😄

آخی... کاش می موندن خوب استراحت می کردن

الانم مریضی های بدی هست، آدم باید بیشتر احتیاط کنه

هر چند می دونم که احتمالا همسر شما مثل اکثر آقایون حرف گوش نمی ده هر چقدرم بگی

دخترا چنتا بارانی وپالتو وبوت وشال زمستونی دارین؟🤔هرساله میخرین؟

یه چند وقتیه رو طلا متمرکز شدم(قبلا بودما فروختم برا زمین و دیگه استپ زدم)و لطف تاپیک مینیمال وپس انداز دیگه راه به راه نمیخرم.مثلا پارسال چون تازه زایمان کرده بودم وجایی نمیرفتم نخریدم ولی سال قبل یه کاپشن بلند خریدم...سال قبل ترشم یه کاپشن بلند دیگه و قبل ترترشم یه کاپشن دیگه.... مانتوپاییزه هم سه چهارسالی هست نخریدم چون چیز خاصی مد نشده و اونایی که خریدم بنظرم هنوزم مد هست...این سری جمع کردم که پالتو بخرم گفتم فعلا که جایی نمیرم بچم کوچیکه وبجاش اون پول رو دادم برای لباس بله برون گفتم اون واجب تر هست....۲ تاهم شال خریدم...دیگه تا مدتها شال نمیخرم چون۳تا شال تابستون خریدم  ۲تاهم الان خریدم‌. منتظرم آف بزنن که پالتو و مانتو بخرم برای بعدا...لباسایی که میخرم چون ساده هستن میشه مدتها استفاده کرد.

بوت هم کلا دوتا دارم یکی مشکی یکی هم کرم. مشکی رو ۲سال ونیم پیش خریدم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ووووووووووووی خیلی زیاد سرده،،،،،،،میگم دیفن من خیلی نگران ممی های تو و مستقلم تو این سرما چی میکشن، ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وجود یار اول بود بعد دیگه اونجارو ترک کرد😄آخی... کاش می موندن خوب استراحت می کردنالانم مریضی های بد ...

ای یار فراری میموندی و ..

اره اصلا دوست نداره برا مریضی مرخصی بگیره میگه کار مردم رو زمین میمونه 

حالا دوست صمیمی هست با صابکار اما خب اخلاقش یجوره خیلی مسئولیت پذیره 

طرف خودش گفته برو برات مرخصی رد نمیکنم چون دیشب که تعطیلی بود از صبح تا 11شب محل کارش بوده کمک کرده 

اما اخلاق عجیب تیر ماهیاس دیگه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
داخل شهر به خاطر کم بودن سطح زمین آزاد و گرمای تاسیسات خیلی برف زیادی ننشستهاما محل کار همسرم که خار ...

غروب برین قدم بزنین😍😍😍😍

اینجا داره برف میاد😍☃️❄️صبح مثل پنیر پارمزان بودالان دونه پنبه شده

و شکر خدا که اینجا آلوده نیست کوه قشنگم دیده میشه😍😍😍