2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1283049 بازدید | 68902 پست
خیر امکان ندارد🤨بنده جانشین آی..ت الله مکا رم شیر ازی هستم🥸از نظر بنده همه چیز حرااام استلذت که دی ...

ترکی؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند روز پیش می‌گفت نمی‌دونم چرا هر چقدر کار میکنم باز احساس میکنم پول کم میارم،😂 گفتم خب حساب جیبت ...

بنده خدا نمیدونه گرگ در لباس گوسفند پولاشو غیب میکنه 🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خیر امکان ندارد🤨بنده جانشین آی..ت الله مکا رم شیر ازی هستم🥸از نظر بنده همه چیز حرااام استلذت که دی ...

ببین بهارررر قشنگم😅

اینجا همه ی دوستای قشنگ مون ترک و کرد و شمالی هستن

تو این جمع من تنها جنوبیم

پس ی جاهای برا یکی ی دونه ها ی تبصرع ی قانونی هس اونو اجراش کن

ببین بهارررر قشنگم😅اینجا همه ی دوستای قشنگ مون ترک و کرد و شمالی هستنتو این جمع من تنها جنوبیمپس ی ...

نارین جنوبی نیس؟ارام نیس؟اصلا هم خودتو یکی یدونه جلوه نده 🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
گاهی اوقات یه گریه ی از تههه دل خیلی جوابه...هممممه ی غمهارو میشوره میبره....دلتو سبک میکنه...حالتو ...

من که اشکم دم مشکمه😂براحتی میخندم خیلی سریعم گریه ام میگیره،یعنی اشک ها،اینطوری😭😭😭😭😭😭

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ببین بهارررر قشنگم😅اینجا همه ی دوستای قشنگ مون ترک و کرد و شمالی هستنتو این جمع من تنها جنوبیمپس ی ...

نارین،شیوا،شهزنان،ارام🤣🤣🤣

تنهانیسی عزیزم😅

من از وقتی شنیدم دلم پیششهمیدونم خیلی براش سختهولی گاهی تقدیر ما رو وارد مسیرهای سختی میکنهو فقط امی ...

ان شالله

واقعا منتظر اون روز میمونم که بیاد و بگه بچه اش تو بغلش داره شیر میخوره

امیدوار جان من گاهی اینطور میشم

از زمین و زمان خسته میشم

ولی بعدش به خودم میگم همینه که هست

خودت انتخاب نکردی که به این دنیا بیای ولی حالا که هستی

سعی کن خوب زندگی کنی، یه روز تقریبا خاموش میشم روز بعد کم کم موتورم دوباره راه میوفته

من ی کاپشن مشکی ،دوتاپالتوبلندفوتریکی یشمی یکی طوسی،

یدونه هم پافر زرشکی دارم

پارسال ی بارانی خریدم فقط،

اما همه شون نوئن،

موندم بخرم یانه🤔

همسرم پولشونمیده🙁 میگم چهار پنج تومن بده میگه اونوقت هم پولو میگیری هم چهار روز دیگه میگی هیچی ندارم بپوشم باید باز برات بخرم😅

@atefe71h سلام عزییییزممرسی که بیادم بودی خودت چطوریدوستای قشنگم شما خوبیدنارین شیواپاییز مهرمهساما ...

شهزنان عزیزم به سلامتی و خوشی ایشالا همیشه سرت به شادی و عروسی گرم باشه.

من خیلی دوست دارم بیشتر تو دورهمی فعالیت داشته باشم و با بچه ها همصحبت بشم، ولی واقعا گاهی خیلی وقت کم میارم، چشمم هم اذیت میکنه نمیتونم به صفحه گوشی زیاد

نگاه کنم

همون مدیریت رو تند تند میخونم بعضی وقتا یه پست یا کامنتی میذارم، 

ولی بچه های دورهمی رو دوست دارم خیلی زیاد ❤️