2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1283075 بازدید | 68902 پست
نه از اون لحاظریپ تبسمو خوندی که گفت ۱۸ ساله؟

منکه عکستو ندیدم لذا هرپیامی درموردش بود رو بادقت خوندم 

اما خب من یه ترک دیرباورم باید مدرک ببینم 🤣🤣🥰🥰

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چراغی تو قلبم روشن شده بود ولی شکست ممنونم از محبتت رویا جان 💔

خداوند چراغ دلت رو همیشه پر نورو روشن نگه داره عزیزززم مطمینم به زودی با خبرای خوش برمیگردی🤲🏻😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچه های منم ادا درمیارن ولی من هفته ای یه بار میپزموووی فکر کن استامبولی با روغن زیتون 😋😋😋 با ماس ...

خیلی نامردی امیدوار هنوز داشتم به فسنجون فکر میکردم

هر چند مراسمیم برگزار نشدروضه خون لفت دادروضه خون یه ماشین ظرفشویی باید بگیرههر شب هر شب ما اینجا رو ...

ماشین ظرفشویی سیارم وجود داره؟ 🤔🤔من یه دونه بخرم هرجا میرم ببرم🤣🤣

هستش خریدم با زنجبیل و دارچین مخلوط کردممیریزم تو چای میزنم بر بدنولی قرمزش رو پیدا نکردم

بدنت دونه نمیزنه ؟نمیخاره؟من اگه یکم دارچین زنجبیل نبات توی پریودی بهورم تا چند روز صورتم و دست پام دونه میزنه 

ریشه گیاهمن تو سریال های کره ای دیدمگفتم برم بپرسم ببینم دارن یه مدل داشت تقریبا زرد مایل به اجری بو ...

امیدی جون ازاین معحونای جامد اسمش چیه ده مدل مغزیحات با دارچین زنجبیل عسل شیره انگور میکس میکنن به شکل لول هست 

ازاونا بخر 

یه تیکه اندازه کردو بخوری تا شب سرت گوپس گوپس میکنه

آبی جان تو این شرایط میدونم هیچی تسکینت نمیده خیلی سخته خیلی میدونم حوصله فکر کردن به حکمت و قسمت و ...

جیران لطفا برو زیر پتو و بخواب 

دختر تو اشک منم دراوردی 

گریه ی زیاد باعث میشه هزار جور چشم درد سردرد برداره 

هرمریضی توی این دوران بیفته به جون ادم حالا خالا موندگاره دختر