2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1283931 بازدید | 68962 پست
کاشت مو عوارض نداره؟خوب میشه ؟

فک نکنم داشته باشه

اره خیلی خوب میشه،چهره قبل وبعدکاشت قابل مقایسه نیست اصلا😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه برف خوشگلی می باره انگار پنبه داره از اسمون میاد پاییندیروز دخترم گفت مامان برم برف بازی گفتم الا ...

وای تو چقدر مامان باحال وپایه ای هستی🫂😘😘

خیییلی حس خوبی گرفتم از حرفات،

تصور کردم خط به خطش رو 😍😍شدم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ووووووووووووی چه سرده،🤐🤐🤐🤐🤐

توغذاهاتون فلفل سیاه وقرمز،پودرزنجبیل وپودر دارچین استفاده کن خیییلی موثره

من خریدم و میخورم ولی زرده قرمز پیدا نکردمقرمز میگن میل ج رو بالا میبرهلعنتی اینجا نیست

باید به جومونگ بگی برات بفرسته🤣

بعد حرارتت بالا می‌ره چیکار می‌کنی پایین بیاد؟؟؟؟اره بابا خونم یعنی اینقدر سردمه پامیشم دوتا عروسک ب ...

همینو بگو🤣خب رفتی تو برف انتظار داری سردت نشه🤔😅

وای تو چقدر مامان باحال وپایه ای هستی🫂😘😘خیییلی حس خوبی گرفتم از حرفات،تصور کردم خط به خطش رو 😍😍 ...

قربونت

من چون شاغل بودم همش احساس میکردم نکنه بچه هام

به خاطر نبود من  کمبودی حس کنن

بنابراین همیشه سعی میکردم یه جوری خاص خوشحالشون کنم

خوشحالی های معنوی ام بیشتر بود

البته خیلی وقتها براشون کتاب میخریدم 

میگفتم بخونید تا من بیام