2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1282284 بازدید | 68839 پست
تبی صبی عدس رو آب پز کردم پیاز فراون سرخ کردم با گوشت و ادویهدنبال برنجم بودم آبکش کنم دمش بدم بیام ...

اش نژی می‌بردی،🤣

ما برنج،نخود،سبزی قورمه،چرخی،تموم شده مردی تازه میخاد همت کنه بره بخره،،،،اونم میگه من نمیرم سبزی فروشی توام بیا،😭😭

شیوا فکر میکنه دخترای ترک مثل خودشوننترکا مو واسه شوهراشون نمیذارن بمونهپ ن: استثناعم هست البته، شوه ...

مستقل اینو میگی

یاد ی چیزی افتادم

برا حرف زدن... سر مخارج عروسی مون

ولش کن بعدش برات می گم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دوره ای بود منم نصفه شب بیدار میشدم بعد حتی نمیتونستم. دراز بکشم مینشستم یه نیم ساعت چهل دیقه بدن ...

به خاطر ندونم کاری های شوهرم تو این سن و سال که کمم نیست باید مستاجر خونه مردم باشم 

شب که میخوابم اشتباهات و شیرین کاریهامون عین سربازهای پیاده نظام از جلوم رژه میرن با جزییات

بعضی شبها دلم میخواد بیدار که میشم لباس بپوشم برم تا صبح تو خیابون راه برم شاید از خستگی یه جا بیفتم 

تازگی رفتم آزمایش گفتم شاید مشکل تیروئید دارم ولی خوب بود آزمایشم فقط کم خونی داشتم یه سری مکمل نوشت مصرف کنم 

یکی بهم بگه حالت چطوره فوری اشکم جاری میشه آبروم میره بس که زخم التیام نیافته داره جونم😔

به خاطر ندونم کاری های شوهرم تو این سن و سال که کمم نیست باید مستاجر خونه مردم باشم شب که میخوابم اش ...

یادم رفت جواب بدم،🤣🤣اره هنوزم میان تازه بیشتر شده چون دور شدیم هفتگی چتر میشن

اش نژی می‌بردی،🤣ما برنج،نخود،سبزی قورمه،چرخی،تموم شده مردی تازه میخاد همت کنه بره بخره،،،،اونم میگه ...

ن دیگه سریع خیس کردم درست کردم

کارم عقب افتاد

ولی چند تا کارای بیرونم موند

فقط رفتم خیاطیی پرو...

یادم رفت جواب بدم،🤣🤣اره هنوزم میان تازه بیشتر شده چون دور شدیم هفتگی چتر میشن

چون اخلاقت خوبه تبسم جان 😘

آدم به روی باز جایی میره نه در باز

باور کن من دلم میخواد جایی رفتم یک چای بخورم نه بیشتر ولی حس خوب بگیرم از صاحب خونه 

ولی خودم وقتی کسی بیاد خونم هر چی دارم و ندارم براش میارم خیلی مهمون دوستم البته یه چند سالیه که دیگه حال قدیمو ندارم دیگه دلم نمیخواد با کسی معاشرت کنم آدم گریز شدم 😒

مگه الان کجا رفتی؟

به خاطر ندونم کاری های شوهرم تو این سن و سال که کمم نیست باید مستاجر خونه مردم باشم شب که میخوابم اش ...

بخداا 

اینای گفتی درسته قشنگم درکت می کنم 

می فهممت ...تنها نیستی

حالا بیا و ی سری بشین ب خوبیای ک داری فکر کنن

ببین شون لمس شون کن باهاشون لذت ببر

تا این مشکلات روشون کم شه...‌برن پی کارشون

منم نمی‌فهمم این زبون بسته چی میگه،،،هر چیم توضیح میده بیشتر نمی‌فهمم خدا کمکش کنه،،،،

لامصب احساس کردم لالم🤣🤣🤣🤣 

اومدم با ایما اشاره حرف میزنم 

بعد تو نمیفهمی من چی میگم دست میکنی تو جیبت یه صدقه درمیاری بهم میدی🤣🤣🤣🤣 

من که نمی‌فهمم چی میگه، خدا کمکش کنه، این هزار تومنی رو هم بگیر برو، اینورا دیگه نیا🤣🤣🤣🤣🤣

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️