خواهش میکنم پاییز عزیززز م انشالله که خوش خبر باشن حتما میگم براش بچه ها پست و توصیه گذاشتن و پست جیران رو هم حتما میگمممم بره بخونه
واقعااا کرونا همه مو نو ترسو نده
به قدری الکی الکی مردم نزدیکان و و جووون هاشون رو از دست دادن چشم همه ترسید خدا ببره و برنگردونه اون روزهاروووو🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙁
قربونت برررم مرسی ازت🥰🙏🏻🙏🏻
میدونی چیه پاییز من همیشه میگم ما ها که رو سیاه تر از این حرفاییم 😔به درگاه خدااا بنده ای که شایستگی بندگی داشته باشیم، نبودیم (البته جسارت نشه دور از جون جمع ،خودم رو عرض میکنم )برا همین معمولااا خدارو به پاکان و صالحین و مقربین درگاهش به انبیا و اولیاعش به صلحا و شهدا عش قسمش میدوم اونارو رو واسطه قرار میدم میگم اونا دیگه من نیستم ،😉😉😉😏😏نمیتونه روی اونارو زمین بندازه 😉☺️خیلی وقتا از امام رضاااای غریب ازش میخوام که حرفامو به خدا برسونه میگم تو غریبی ،🥺تو دور از خانوادتی 🥺🥺😔خدارو به غربتش قسمش میدم 🤲🏻میگم نمیدونم چجوری ؟؟چطوری ؟؟با چه روشی ؟؟با چه راهی میخوایید فلان مشکلمووو حل کنید ولی باید حل کنید 😩😩😩من بندتم و تو خدایی 🥺یه وقتایی دعوا میکنم باهاش میگم قرار بود به حرفام گوش نکنی قرار بود به آرزوها و حوائجم نرسونی چرا منو تو این دنیا آوردی
تو خدایی و باییییییید خدایی کنی برام
باید برام نشون بدی که میتونی
چجوریشو خودت میدونی چون تو خداییی
خدارو شکرررر دقممم میده😏 حرصم میده😤 ولی پشیمونم نکرده😉☺️ شاید دیر نتیجه داده ولی داده 🤩از حق هم نگزریم منم بنده صبوری بودم براش همیشه گفتم عیب ندارع
صبررر میکنم برات
هرچقد بگی صبررررمیکنم
ولی نتیجه میخوام
خلاصه که داستان هااا داریم😁😁😎
فعلااااا هم باهاش تو یه چالش و کشمکشی هستم که این روزهااااا خداروشکرررررر هر لحظه تو فکرمه
یه وقتایی میگم تو از قصد برای اینکه همش بیای تو ذهنم منو وارد چالش میکنی
ایشالله هر کسی هر آرزویییی
هر آرزویی دارع خیر و صلح و مصلحتش در اونه هر چه زودتر بهش برسه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
آممممین