2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1282705 بازدید | 68881 پست

@atefe71h    

سلام عزییییزم

مرسی که بیادم بودی 

خودت چطوری

دوستای قشنگم شما خوبید

نارین 

شیوا

پاییز مهر

مهسا

مارتین

مهسان اندیشه

نقاش زندگی

خانم مستقل

جیران

وبقیه عزیزای دل که حضور ذهن ندارم

این روزا تو تدارکات عروسی اقوام نزدیک هستیم نرسیدم بیام اینجا فقط اون ور جدیدا حضور کم رنگ پیدا کردم

کلاس خیاطیم رو با انرژی زیاد و هدفمند دارم ادامه میدم

به خونه زندگیم خدارو شکر رسیدم 

یه حقوق کامل رو هم خرج لباس و عطر و کفش و ...کردیم بعد مدتها...برای خونه خرید نکردم که این ماه اینارو پوشش بدم

و بسی روحیه گرفتیم همه

انشالله یه تایمی رو برای اینجا میذارم یکم انرژی بگیرم ازتون و رفع دلتنگی کنم❤️❤️❤️

@atefe71h سلام عزییییزممرسی که بیادم بودی خودت چطوریدوستای قشنگم شما خوبیدنارین شیواپاییز مهرمهساما ...

سلام عزیزدلم خریداتون مبارک😍😍😍😍😍الهی همیشه خوشی باشه🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم هست مادرمم هست ولی دکتر اورژانس نمیاد تا فردا میخوام برم پرونده نذاشتم تشکیل بدن یکی میکه ...

عزیزم خدا انشالله عوضش رو بهت ببخشه 

خیلی برات خوشحال بودم ولی همینکه سلامتیت رو بدست بیاری خدارو شکر

فکر کنم اولین بارداریت بود درسته؟؟

توکل بخدا انشالله بازم با خبرای خوب بیای💔❤️‍🩹❤️

بچه ها شمام مث من جو مدیریت گرفتتون ؟باز پوچی دنیا الهی که هیچکس ناامید نشه مریضش بدخال نشه الان معص ...

دقیقا منم....از غروب که پستش رو دیدم از ذهنم بیرون نمیره یه سره دارم دعا میکنم واقعا اشک ریختم براش الهی خدا به دل شکستش نگاه کنه عمر طولانی به همسرش بده من با تموم وجودم معصومه رو درک میکنم همیشه وقتی از امیدش میگه دقیقا نگاه منم به همسرم همونطوریه🥺🥺🥺🥺 امشب به همسرم گفتم فقط از خدا میخوام ما چهارتا کنارهم باشیم همیشه🥺 الهی که امید معصومه بسلامتی برسه 🤲🤲🤲🤲🤲

فدات بشم ممنونچقد دلم تنگیده براتون دوست قشنگم💋💋

منم دلم برات تنگ شده وتو مدیریت پستات رو میبینم الهی همیشه سالم باشی عزیزدلم😍😍😍🤲🤲🤲🤲

دقیقا منم....از غروب که پستش رو دیدم از ذهنم بیرون نمیره یه سره دارم دعا میکنم واقعا اشک ریختم براش ...

چی شده عزیزم منم خیلی وقته نیومدم،واقعا سلامتی بزرگترین نعمته خدا میدونه تو این ۳۶روز چه استرسی تحمل کردیم و هنوز هم به ثبات نرسیده،الهی به حق پنج تن هیچ کس غم نبینه الهی به دست بریده حضرت ابوالفضل همه مریض ها شفا پیدا کنن