ببخشید مهسان جان
من این مدت خیلی از ریپلای ها رو از دست دادم
الان یه مختصر نگاه کردم یاد مستقل و تبی افتادم که به هر کی که میره پیام قبل رو جواب میده چه انگی میچسبونن، بیخیال شدم 😩😩🤣🤣
خلاصه گناه ریپلای های پاسخ نداده گردن این دو بزرگوار
البته گردن مستقل، برای قسط های منم هست🤣🤣🤣
عرضم به خدمتت که نه، اون داستان سر جاشه متاسفانه اما دست یه نفرشون قطع شده از زندگی ما و این به طور مستقیم و غیر مستقیم اثرات خوبی داره.
ببین طرف با خودش کلی کلی مال برد، اما رفت. الان هم اون بنده خدای درگیر بابت رفتن اون شخص مریض شده، یعنی ظواهر امر همه بده، اما خوبیش اینه رفته. درسته کلی هم مال برده اما اون طمع باقی مونده اموال رو داشت. همینکه یه سری چیزا مونده خداروشکر.
نمیدونم چقدر تونستم در عین ابهام، منظورم رو برسونم.
میدونی مهسا، من منتظرم مثلا اون فردی که درگیره ظرف چند سال آینده متحول بشه و براش چیزی برای ادامه زندگی مونده باشه. وگرنه که شرایط الانمون سخت تر هم شده. ولی این آدمها در کنار اون سرشاخه اصلی حدود بیست و دو سال تو زندگی ما بلاهایی سرمون آوردن که غیرقابل گفتنه.
ببین من خیلی بالا پایین دنیا دیدم، آدم لوسی نیستم که مثلا یکی پِخ کنه بترسم یا اذیت شم، اما امان امان از روزهایی که این آدمها ساخته بودن.
حداقل حداقل اثر مثبتش اینه مامانم میتونه برگرده. بدون ترس و لرز. ما واقعا میترسیدیم وقتی ما نیستیم مامانم رو دور از جونش سر به نیست کنن.
ولی راه بسی بسی دراز در پیشه.
میدونی روزی که فهمیدم جوری میلرزیدم که دندونام بهم میخورد. من واقعا واقعا واقعا بیست سال گذشته زندگی نکردم و اینو هیچ وقت هیچ کسی درک نمیکنه.
وگرنه اون داستان همچنان هست، اما یه دست مهمشون قطع شد اما خب هزار تا دست دارن🥲