2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1275757 بازدید | 68259 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چایی رو با استویا شیرین کن یه ساشه استویا برای دو لیوان چایی کفایت می‌کنهاز اونجایی که حس میکنم عقای ...

استویا رو اره دوست دارم امتحان کنم

ولی اون شکر تو چایی یه چیز دیگه س😅

بله تو خونه ما مدیریت با منه

منظورت رو واضح تر بگو

چه چیزایی رو نخره؟

انشاالله خدا گره از مشکلات تون وا کنه مام بدجوری قسط هامون رو هم مونده خدا ب دادمون برسه عیدم نزدیک ...

فداتشم محی😘

الهی برای شما و بقیه هم این مسائل حل بشن🙏

محی عید رو تهران نمون😁

مسافرتم که بستگی به بودجه داره دیگه

منم دیگه شمال زده شدم🤪

شوخی میکنم، دلم میخاد عید یه جای دیگه بریم مثلا جنوب

ولی باز باید شمال باشیم

همینم خداروشکر البته

من اقساط پرداخت نشده بدجوری اذیتم میکنه

نامردم هستم آخه😂

قسطایی که به اسم خودمه رو میذارم تو اولویت😁

البته دلیل داره

چون من کارمندم( میتونم گواهی اشتغال و … بگیرم) و اکثر قسطا به نام خودمه، میترسم اعتبارم خراب بشه و برای وامای بعدی به مشکل بخوریم

ولی شوهرم خب شغلش آزاده 

امیدوارم زود جور بشه این معوقه ها هم پرداخت بشن

چایی رو با استویا شیرین کن یه ساشه استویا برای دو لیوان چایی کفایت می‌کنهاز اونجایی که حس میکنم عقای ...

منم خیلی وقتا به همین فکر میکنم

روحیه خانمها خیلی حساسه☺️☺️☺️

مثلا شوهرمون بگه این گرونه بهمون بر میخوره

ولی خودمون خیلی راحت به بچه ها و شوهرامون ممکنه بگیم این خیلی گرونه🫠🫠🫠

اگه شوهرامون یه چیزی نخره میگیم خسیسه😅😅😅😅

اگه خودمون نخریم میگیم مدیریت کردیم 😊😊😊😊

استویا رو اره دوست دارم امتحان کنمولی اون شکر تو چایی یه چیز دیگه س😅بله تو خونه ما مدیریت با منهمنظ ...

الان خودمو مثال بزنم مثلا همسر من میخواست بره پیش یک آرایشگر خیلی معروف برای کوتاهی مو که هزینه کوتاهی ساده مو و ریش ( ایشون ریش میذارن) حدودی یک میلیون بود 

یک آرایشگر ماهر تو منطقه خودمون هست که با سیصد تومن همون کارو می‌کنه منم به همسرم گفتم الان شرایط این هزینه رو نداریم چون فقط خودش یک نفر نیست و همسرم بره خواه ناخواه پسر بزرگم هم دوست داره بره😵‍💫

همکارم میخواست برای رنگ و مش و یکسری کارهای زیبایی بزه پیش یکی از این آرایشگر های معروف اینستاگرامی همسرشون موافق نبودن و گفتن فعلا که کار ساده تر انجام بده پیش این خانم برای اسفند وقت بگیر که خوب هزینه ی زیادی که میکنیم تو مهمونی های نوروزی دیده بشه

من اصلا نمیتونم قبول کنم اینو 

حس میکنم خانم اگر محدود بشه خیلی اذیت میشه همسرم میگه مرد ستیز شدی

ققنوس
اهووووم♥️برای همسر من۵تا کالا نوشتن....من هم مقدار پول نقدی که از خونوادم برای جهاز گرفتم اصلا در شا ...

قبل عروسی باردار بودی😍

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

امیدوارداشتیییم؟😁اون عکس ۶ ماه پیش بودالان با این ورزش جدیده فرم گرفته بهتر شدهجدی عکس اون طوری ندا ...

ببین اونی که من دیدم فرم داشت😉😉

یعنی الان خوشگل تر شده🤩🤩🤩🤩

آقا من لفت میدم😂😂😂😂

انگار پیکر تراشی کردی یا چربی زدی 

به خدا خیلی خوشگله مبارک شوهرت باشه😋😋😋😋😋

فداتشم محی😘الهی برای شما و بقیه هم این مسائل حل بشن🙏محی عید رو تهران نمون😁مسافرتم که بستگی به بود ...

ممنون مستقل 

اگه بودجه‌ ای نباشه مام مث شما مجبوریم بریم شهرستان خودتون 

باز خوبه شما شماله 😁😁😁 همه سر و دست میشکنن برا اونجا 

منم ب اسم خودم چنتا وام دارم 

همسرمم اول وامای خودشو میده 😁😁😁😁 چ زرنگید شماها 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

قبل عروسی باردار بودی😍

نه🤣🤣🤣🤣🤣جهازمو گذاشتم بعد عروسی ...پسرمم به دنیا اومد ادامشو با پسرم خریدیم😍😍😍😍سه تایی میرفتیم شوش 😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️