2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1276188 بازدید | 68296 پست
خب اره ولی من فکر میکردم اینایی که عقد اریایی میخونن هیچ عقیده ای به عقد عربی ندارن به همون علتهایی ...

اونا شاید قبلا انجام میدن

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مستقل جون ی جای بهم گفتی بخونم تجربه ها رو عمل کنم...خودم خنده م گرفته چون تو مدیریت خوندم تکه گوجه ...

واقعا اینارو میگن؟؟؟

خدااای من

البته من فقط راجع به اون پست خاص گفتم

مبارکت باشه عزیزم

حالا من اون تیکه(آشغال) گوجه رو چنان تمیز با چاقو درمیارم که هیچی بهش نمیچسبه

من به شدت رو اسراف حساسم

خب اره ولی من فکر میکردم اینایی که عقد اریایی میخونن هیچ عقیده ای به عقد عربی ندارن به همون علتهایی ...

نه 

فکر نکنم با عقد آریایی محرم بشن... البته که نمیشن

نمیدونم یعنی انقدر اوپن مایند شدیم؟

البته ممکنه اونایی که ازدواج دومشون باشه سخت نگیرن.... ممکنه

من تا حالا چنین چیزی نشنیدم

اول عاقد خطبه عقد رو میخونه و بعد یکی میاد آریایی رو میخونه و اینا تکرار میکنن

یه دفعه قطع نکن. بدار ببینه یه ذره. انقدر حساس نباش.. چرا نمیخوای ببینه؟

خب بیش از اندازه دیگه وابسته شده به تی وی...همش دراز میشه چشمهاش به تلویزیونه...چشمهاش خسته میشه خب 😕

تا بیدار میشه چشمهاشو باز میکنه سریع میگه برنامه کودک ببینم 

اره نباید یهو قطع کنم... همین امروز هم باز یکی دوساعت نگاه کرد 

خدایا شکررررت 😙
واقعا اینارو میگن؟؟؟خدااای منالبته من فقط راجع به اون پست خاص گفتممبارکت باشه عزیزمحالا من اون تیکه( ...

آره ی جای خوندممم ...

ولی خدا حفظ شون کنه بی قضاوت و با احترام  بگم خیلی انرژی می خواد ک بتونی قشنگ زندگی رو جمعش کنی و مدیریتش کنی..‌.انشالله ک زندگی شون پر خیر و برکت باشه...

😍😍😍

ولی  خدایش  تو رفتارم و زندگی این دورهمی خیلی تا خیلی تاثیر مثبت داشته...

و خیلی چیزا و نکته های قشنگی یاد گرفتمم

😍😍😍

بچه های دورهمی عالی بودین

@_آرام_ عزیزم سلاممیدونم مشغول بچه داری هستی خدا قوت بیا چیزی بنویس از حالت ♥️😌@شهزنان سلام عزیزم ...

سلام عاطفه جان خوبی

سلام به همه ی دوستان خوبم

راستش بعداینکه گوشیم هنگ کردو پیامها رو نشون نمیداد،تا قسمت تماس بامای نی نی سایت مشکلمو حل کنه،یک هفته طول کشید.بعدش هم اتفاقات خوب و بدی پشت سرهم افتاد که باعث شد کمتر بیام سایت.

طبق معمول تب پسرم و بدشدن حال من وبیماری خودم و... والبته اتفاقات خوبی مثل مهمون داشتن بعد مدتها،سفریک روزه به یوش وبرگزاری همایش شعر سرخاک نیما یوشیج،،فرصت کردم بشینم و برای چندتاجشنواره که پیام دادن واطلاع داشتم شعر بگم.کاری که بخاطر نداشتن فرصت،کمترانجام میدم . خلاصه که دو سه روز پیش اعلام حضور کردم😉

چشمی به تخت و پخت ندارم مرا بس است

یک صندلی برای نشستن کنار تو

*حسین منزوی

خدایا بی نهایت شکرت

بچه ها من خیلییییییی چایی شیرین دوست دارم

فکر کنم ترکا اینطور باشن

کلا یه حس نوستالژی از خونه پدرم بهم دست میده

الانم خوشحالم صبحونه قراره چایی شیرین بخورم

آهان فقطم جمعه ها میچسبه  

کلنم که شکر خیلییی کم میخورم

حالا هر دفعه شوشو میره بربری پرکنجد میگیره ولی برای صبونه خونه نیست و من مجبورم از بربری های تو فریزر بخورم

خلاصه که بی صبرانه منتظر صبونه م

خدایا این خوشیا رو از من نگیر

آره ی جای خوندممم ...ولی خدا حفظ شون کنه بی قضاوت و با احترام بگم خیلی انرژی می خواد ک بتونی قشنگ ز ...

اره انصافا تاپیک مدیریت که من خیلی چیزا یاد گرفتم و یاد میگیرم

اینجام خوبه دوست دارم

خودتم یکی از اون خوبایی