2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1275429 بازدید | 68250 پست
بچه ها یه نفر چوپون بود زیرخاکی پیدا کرد،جمع کرد رفت تهران😋🤪میگن خونه،مغازه،ماشین خریده،وضعش توووو ...

سمت ما خیلییییییییی پیدا کردن

یارو ی بقالی داغون داشت یهو جمع کرد 

املاکی زد 

ملک پشت ملک

ی پسرش با داداشم دوست گفت ی مقدار از زیرخاکی مونده داریم

بابام میگه اجاره دستگاهش روزی ده میلیون

گروه دیگه بودم 

ی نخود مغزی تو دهاتشون پیدا میکنه زنگ میزنه پلیس میاد میگه نقدیم شما باد ببرید بدید موزه 😩😩😩😩😩😩 

همونجا تو راه پلیسا تقسیم خودشون میکنن

از قضا پلیس عموی زن بوده ک تعریف میکرد برامون...

می‌گفت ب قدری پولدار شد ک خونش سرو ته نداره اصلاااااااااااااااا

نه اول عقد اونطوری میکنن بعد میرن آریایی من والا تجربه ای ندارم ۱۰سال پیش عقد کردم

وایه برادر شوهرم که اول عاقد اومد کارش تموم شد. عقد اریایی کردن رفتیم تو سالن واسه جشن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خداقوت وخوشامد به مامی سبحان گل شبای جمعه ،شبای عیده واسمون چقدر میچسبه بعد درس ومشق بچه ها

سلام دلبر جون ، حالا تازه من خودم هم درس و مشق دارم بیشتر میچسبه . 😀😀😀

امسال نمیدونم چرا اینقدر دیر میگذره ، خیلی خسته میشم فکر کنم دارم پیر میشم دیگه . ☹☹☹☹

دلبر جون یک حس هم برای من بیا خیلی بهش احتیاج دارم . 😍😍😍😍😍

مستقل جون به نظرم فعلا همون وام رسالت رو بگیر شاید یک فرجی شد اون طرف بدهکاری هاتون رو داد بعد حالا ...

ما تا اخر سال رو با موفقیت بگذرونیم خیلی راحت تر میشیم

یه کم از اقساط تموم میشن

سال دیگه م افزایش حقوق و ... 

ایشالا اوضاع برامون آروم تر میشه

مامان سبحان جان خوبیدبچه های گل خوبن؟عزیزم

سلام عزیزم ، خدا رو شکر شما خوبی ؟

اون پستت رو دیدم گفتی دخترتون میاد امشب پیش شما یاد خودمون افتادم هر شب اگر ۲ تاشون هم بخوابن یکی همیشه نگهبانی میده . 🤔🤔🤔🤔

ما تا اخر سال رو با موفقیت بگذرونیم خیلی راحت تر میشیمیه کم از اقساط تموم میشنسال دیگه م افزایش حقوق ...

ان شا الله درست میشه عزیزم ، ما هم همین هست وضعیتمون ولی باز خدا رو شکر سلامتی هست و تن سالم داریم کار میکنیم . 

مستقل باور میکنی من هیچی نمیدونم فقط شنونده هستم.... من برای خودم واقعا سعی کردم هیچ خرج اضافه ای نک ...

ما هم همینطوری بودیم ، همسر من هم کاملا مستقل بود و حتی من هم مقداری از پول جهیزیه رو خودم دادم و کلا به خاطر همین استقلال خدا رو شکر حرفی برای ما هم پیش نیومد . 

پس شمام با من هم نظریتوکل به خداهمین کار رو میکنم

مستقل جون ی جای بهم گفتی بخونم تجربه ها رو عمل کنم...

خودم خنده م گرفته چون تو مدیریت خوندم تکه گوجه های اضافی رو نگه داریم ی روزی ب کارمون میاد...‌🤣🤣🤣🤣

الن چند وقتی هر تکیه اضافع میاد فریز کردم...

ذهنم همش درگیره کی گوچه تموم کنم ی روزی

ب کارم بیاد ذوق کنم...

مثلا ی حرکتی زدم...

آخع مالی بلد نیستم...

ولی شوخی کردم این هفته ی ۹۰۰ سوتی گرفتم...

😍😍😍

البته این ماهی چند تا کادو و هدیه هم دادم

من امروز هلاااک شدم تا یه دقیقه گوشی برمیداشتم میگف میخوام برنامه کودک ببینم😵‍💫😵‍💫دیگه مجبور میش ...

یه دفعه قطع نکن. بدار ببینه یه ذره. انقدر حساس نباش.. چرا نمیخوای ببینه؟

سلام عزیزم ، خدا رو شکر شما خوبی ؟اون پستت رو دیدم گفتی دخترتون میاد امشب پیش شما یاد خودمون افتادم ...

عزیزم

اینفد تو پذیرایی بازی کرد تا درس آجیش تموم شد

از خدا خواسته ک اجازه داشت بیداربمونه😍😍😍

اصل عقد عربی نیست مگه؟النکاح و سنتی ....اینو نخونه که عقدی صورت نگرفته

خب اره ولی من فکر میکردم اینایی که عقد اریایی میخونن هیچ عقیده ای به عقد عربی ندارن به همون علتهایی که ما اریایی ایم و...‌ 

اتفاقا چند روز قبل یه کلیپ از همین عقد اریایی دیدیم به خواهرم میگفتم ما اگه باشیم میگیم با این چهارتا جمله فارسی که به هم محرم نشدیم، گناه داره بدون عقد کنار هم باشیم و...باز یواشکی میریم عقد عربی هم انجام میدیم 😁😁😁

خدایا شکررررت 😙
ما هم همینطوری بودیم ، همسر من هم کاملا مستقل بود و حتی من هم مقداری از پول جهیزیه رو خودم دادم و کل ...

مامان سبحانه عزیز،من همه رو دیدم غیر چهره زیبای شما،لطفاعکستو بزار موقع خواندن پستات چهره اتم تصور کنیم😍

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...