2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285468 بازدید | 69129 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پریود دفع فضولات بدن نیستریزش دیواره رحم هست برای آماده شدن برای حاملگی وقتی حاملگی اتفاق نمی افته د ...

بله فضولات به اون معنا نیس 

ولی همین ریزش 

خوب باید ریزش کنه بریزه بیرون 

نریزه بیرون کجا میره؟

بله فضولات به اون معنا نیس ولی همین ریزش خوب باید ریزش کنه بریزه بیرون نریزه بیرون کجا میره؟

وقتی دیواره ضخیم نشه ریزشی هم وجود نداره

دیروز که رویا اسم ای یو دی رو فرستاد تحقیق کردم

میگه هورمون ترشح میشه نمیزاره ضخامت رحم بالا بره

ولی عوارضش رو خوندم چون بدن من خیلی خیلی حساسه ترسیدم برم بزارم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂رفته بودیم خونه مادر شوهرمبرگشتیم دیدیم عه برق رفته،ریموت کار نک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بعد من کسی گریه کنه پیشم دوست دارم بزنمش صدا سگ بده از گریه بقیه بدم میاد

🤣🤣🤣🤣🤣

تبسم من برای خودم زیاد گریه نمیکنم مگه اینکه چی بشه 

ولی برا دیگران چرا 

برای عزیزانم 

یه لحظه یه فیلم ببینم ندونم بازیگر برا چی گریه میکنه هم گریه میکنم باهاش 

کلا ادما گناهدارن😅

اگه امکانش برا طرف باشه خب مشخصه پول مازاد برا سرمایه میره دیگه مستقل سامیه حان گفتن تدریس میکنن جزو ...

دقیقا من هم همین رو میخواستم بگم .

کلاس خصوصی خیلی انرژی از آدم میگیره و سامیه جون میگن علاوه بر ساعت مدرسه معمولا ۲ تا کلاس خصوصی هم هر روز دارن واقعا اصلا تصورش برای من خیلی سخته چطوری آدم میتونه این همه انرژی بگذاره .

البته من هم قبل از بچه دار شدن کلاس خصوصی ریاضی داشتم ولی به صورت تفریحی نه اینکه خیلی وقتم رو بگیره . 

🤣🤣🤣🤣🤣تبسم من برای خودم زیاد گریه نمیکنم مگه اینکه چی بشه ولی برا دیگران چرا برای عزیزانم یه لحظ ...

نآرین نمیخوام تو زندگیت دخالت کنم

ولی به فکر باش

این شوهرت سرو گوشش می‌جنبه

یه روز هست ده روز نیست

نکنه تو تک ستاره اش نبودی😅😅😅😅

به منم درخواست داد ولی من به حرمت شکم بزرگت بلاکش کردم😄😄😄

نآرین نمیخوام تو زندگیت دخالت کنمولی به فکر باشاین شوهرت سرو گوشش می‌جنبهیه روز هست ده روز نیستنکنه ...

اولشوخوندم حس کردم واقعیه😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکی از خانمهایی که تو مدیریت داستانش رو تعریف کردموقتی من بچه بودم به مامانم میگفت من توی لباس زیرم ...

هوشو ببین دیگه😂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ماری نمیاد چند وقتهمن غرای ماری رو دوست دارمخل نشدم دوستانته غر غر کردنش یه حسی رو به آدم میرسونهو ا ...

دقیقا آرامش تو صورتش پیداست حتی تو پستایی که میذاره 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️