2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285468 بازدید | 69123 پست
نسل جدید فرق دارن البته باز همه شون مثل هم نیستن

آره مثلا همین دختری که داداشم داره باهاش ازدواج میکنه اصلا مثل سنش نیست....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی عزیزم انشاالله که هر چه زودتر خوب بشی و خدا کمکت کنه برا بچه داری که بسیار سخته که مریض باشی و ب ...

انشالله🫂آره نیم ساعت پیش گفتم چندماه دیگه هم بگذره کارم راحت تر میشه ولی آدم عکسای بچگی رو میبینه دلش تنگ میشه🥺گاهی میگم کاش میشد فقط نگاشون کرد وبغل وبوس کاراشون با ما نبود🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره خیلی رو مخهبرین سراغ درس و مشقتون دخترای گلمادم سرشو همینجوری نمیندازه بیاد تو که

وای منم حس بدی گرفتم 

یهو وسط صخبت بچه ها 

دو نفر غریبه دارن خوش و بش میکنن 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم خط رو خط شده اینجا تاپیک سوگلی ها نیست 😘😅

منم نگفتم هست و عضو نیستم 

فقط جواب دوستمو دادم.

تمایلی هم ندارم اینجا صحبت کنم 

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

بچه ها یه نفر چوپون بود زیرخاکی پیدا کرد،جمع کرد رفت تهران😋🤪میگن خونه،مغازه،ماشین خریده،وضعش تووووپ

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مثلا به شوهرت میگی خانم طغیانگر امروز داشت میگفت...اذیت نکن مهسان

اره دیگه 

مثلا میگم خانم طغیانی ورزش  میکنه از سرکارش میاد و...اینجوری 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
تو چه خوش اشتهایی قیزیمخدایا از همون دفینه هایی که یهاجونی میخاد منم میخاممن حسود پلاستیکی هسدم

انشالله پیدا کنیم😋

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

واقعا ب مقدار خیلی زیادی پول نیاز دارم ی خونه ۸۰‌متری تو‌ی محله معمولی ی ماشین درحد دنا یکمم پول تو ...

انشالله بزودیه زووود برسی بهش