2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272569 بازدید | 67979 پست
بچه ها دکتر دوتا اسپری داده واسه سرفه شیا امام جمعهمگه واجبه اونم دوتا؟ از اینا ک پیس میزنی دهن

خیییییییلی خوبن عاطفه،دخترمو نجات داد اونا وگرنه بستری میشد،

اگه یادت باشه عکساشو قبلاً برات فرستادم،فقط طرز زدنش رو سعی کن درست بزنی،یکم سخته

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوضولی ولم نمیکنه تبیبگو چه غلطی کردی؟خخخخخ

گفتم خب،،،،خواهر شوهرم اومده زنجان بعد گفت بریم باغ قلیون بکشیم دختر جاریمم پایه بود من اصلا نمی‌کشم. اما گفتم بریم شوهرم رفته بود تاکستان واسه کار ،،،،ما هم پاشدیم رفتیم این آخرش یهو داداش جاریم با زنش اومدن باغ ما رو دیدن بدبختی دختر جاریمم داشت قلیون میکشید ،،،داییش اومد خیلی عصبانی دختر جاریم و برداشت برد،،،،،،حالا داداش با شوهرم خیلی رفیق همکارم هستن رفت و آمدم داریم خیلیم خاله زنکه،،،،بعدخب باغ محیط خوبی نیست تنهایی بری ،،،،من گفتم با شوهرم بریم دختر جاریم گفت روم نمیشه جلو عمو قلیون بکشم

با دختر جاریم و خواهر شوهرم رفتیم کافه باغ ،،،،اونا قلیون کشیدن شانس برادر جاریم و زنشم اومدن ،،،،بر ...

عین هین چیزی که برای ما تعریف کردی رو دقیق برای شوهرت تعریف کن قبل اینکه اون بگه خیلی بد میشه هم برای تو هم برای شوهرت....زودتر بگو.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
گفتم خب،،،،خواهر شوهرم اومده زنجان بعد گفت بریم باغ قلیون بکشیم دختر جاریمم پایه بود من اصلا نمی‌کشم ...

این قسمت آخر رو هم بگو به شوهرت.دیگه هم بدون اطلاع شوهرت جایی نرو🥺تو خیلی خوشگلی مواظب خودن باش♥️ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عین هین چیزی که برای ما تعریف کردی رو دقیق برای شوهرت تعریف کن قبل اینکه اون بگه خیلی بد میشه هم برا ...

ببین خیلی دوسش دارما اما خدایی آدمی نیست بشینه من واسش بگم مثل صد سال پیش فکر می‌کنه ،،،یادمم نمیاد تا حالا همچین غلطی کرده باشم که حداقل واکنشش و حدس بزنم بعد بیچاره فشار خون داره فوری خون دماغ میشه خونش گردنم میفته،😁

نخوندم پسالان همسرت با تنهایی باغ رفتن شما مشکل داره یا قلیون کشیدن تو؟

نه من اصلا قلیون نمی‌کشم خودش می‌دونه ،،،،با باغ رفتن مشکل داره میگه اونجا پر ولگرد ،،،با خودش میرم اما زنونه بدش میاد