2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272569 بازدید | 67979 پست
مردها اصولا مریض نمیشن اگه بشن یا خدا 🤣🤣🤣

یا خدا گفتیم تمام ؟ یا  ۱۲۴ هزار پیغمبر 😄😄

بابای من تیر خورده دور از جونش 😄 میگم بابا بخدا ما هم مریض میشیم میگه نه مثل من نشدی ک 😡

میگم ب خدا من طلادار تو زمینه مریض شدنم مشتی 😄

ناله میکنه یهو داد میزنه ااای هوااااار 😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خدا گفتیم تمام ؟ یا ۱۲۴ هزار پیغمبر 😄😄بابای من تیر خورده دور از جونش 😄 میگم بابا بخدا ما هم م ...

شوهر من مژه بره تو چشمش انگار تیر خورده اینقدر که ناله میکنه

میگم خوبه زن نشدی زایمان کنی

میگه فکر کردی من زایمان میکردم به شوهرم میگفتم خودش یه فکری بکنه

خودش همیشه میگه خوبه زن نشدم پوست شوهرمو میکندم

یا خدا گفتیم تمام ؟ یا ۱۲۴ هزار پیغمبر 😄😄بابای من تیر خورده دور از جونش 😄 میگم بابا بخدا ما هم م ...

دایی کجاست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ن عزیزم...وقت نداشتعمومی بردم تب داشت ترسیدم..بیمارستان میلاد واسه ما دوره 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼 ...

شهریار تو بیمارستاناش متخصص اطفال نداره؟  میلاد خیلی خوبه بازم اونقدی دور نیست یه سر ببر شب ببری خوبه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
میدونین خب من تصور کردم به بچه بگی بریم باهم جامپ کنیم یا بیا ران ران نکن برا همین یکم نامعقول اومد ...

منم مثل شمام با اینکه مدرس بودم قبلاً خیلی از دوستان میگفتن ب بچه ت انگلیسی یاد بده میگفتم دوست ندارم از الان تحت فشار باشه و ...

و اینکه من ضروری نمی‌بینم 

اما چون خودش مستعد 

و حتی خونه مادرم میرم میبینم عروس مادرم ب ترکی گفته تحویل من میده ضمن اینکه چون همسرم فارس اصلا بدش میومد کلا بچه م زبان یاد بگیره حالا چ‌ترکی چ  انگلیسی 

و اینکه اما خب پسرم استعدادش و داره ماشاالله منم یادنمیدم 

میبینم زود یاد گرفته از شانس همسرم😅😁😁 

منم خودم نظرم اینه بچه از کلاس سوم ب بعد بره کلاس زبان چون اینجوری هم تکلمش عالی هم اینکه نوشتن فارسی و یاد گرفته 

ای یو دی که گذاشته بودی احتمال خطا نداشت؟کاش به بدنم منم بسازه از این مدل بزارمالبته من و خواهرم با ...

به هیچ وجه ۹۹/۹دهم درصد اطمینان داشت ده سال بدون کوچکترین استرس یا عارضه ای  دستگاههای قدیمی از این فلزیا ی بی اعتبار بودن باباااا

درسته هزینه ی اولیش به چشم بیاد ولی تو بحرش بری از پول نوار و لوازم پیشگیری از بارداری و بی بی چکا و ..که طی سالیان هزینه میشه ارزونتره

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
منم رعدی رو دیدم اوشونم خیلی جوونه دختر هفده ساله داره

عزیزم این نظر لطف شماست 

اتفاقا شما رو دیدم

خیلی خوب بودین عزیزم

😍😍

انشالله ک از نزدیک هم منو ببیند همین رو بگی 

بپرم محکم بغلت کنم 

بگممم مرسی خوبممم

😍😍

فکر کنم اون روزی ک عکس گرفتم شارژ بودم

و کلی ذوق داشتم

وقتی ناراحت شم تمام وجودم چهرم م غم رو فریاد می زنه

ولی رو سکوتممم

دیگه خودمم خودمو  گردن نمی گیررره

🤣🤣🤣🤣

حالا کافیه ی ساعت بعدش شرایط عوض شه

میشممم ب  دختر بچه شاد و شنگول و رقصون

😍😍

عه شما ترکی؟جنوب خراسان چ میکنی 💔💔من بابام ی رگش کرد سنندج...ی رگش همدانیاما عروسیا کردی میرقصن تر ...

عاطفه اصلا توجه نمینمودی ها 

جنوب خراسان نه 

خراسان رضوی 

بله تورکم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....