2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1274003 بازدید | 68013 پست
درسته بالاخره تنش زندگی هست خب استثنا هم پیدا میشه قبلا هم گفتم جاری خواهرم ببینیشون پنج تا خواهرن ا ...

ژن که خیلی مهمه

بعضی ها انگار پیر نمیشن

بین همکارای آقام چند نفر بودن باورت نمیشد اینا ۴۵ سالشونه

نهایت ۳۰ بهشون میخورد

یکی از دوستای شوهرمم آقا خیلی جوون دیده میشه ولی خانمش همون سن خودش ۴۰ ساله دیده میشه 

آقا به شوهرم می‌گفته خانمم خیلی اذیت میشه

همه میگن شوهرت ازت کوچکتره 

در حالی که نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ژن که خیلی مهمهبعضی ها انگار پیر نمیشن بین همکارای آقام چند نفر بودن باورت نمیشد اینا ۴۵ سالشونهنهای ...

وای این خیلی بده بگن خانم بزرگتردیده میشه🥲🥹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

درسته بالاخره تنش زندگی هست خب استثنا هم پیدا میشه قبلا هم گفتم جاری خواهرم ببینیشون پنج تا خواهرن ا ...

پس چیکار میکنن

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

فرهنگی هستن؟شغل دوم مثل تعمیرات موبایل یا دفتر کافینت عالیه برا معلما

بله عزیزم معلمه

فعلا من بیشتر از اون تلاش میکنم براایجاد انگیزه که شغل دوم داشته باشه،

راستش همه پس انداز مون تو بورس دود شد🥲دیگه بعد اونم پس اندازه زیادی نیس که بتونه یه کاری روشروع کنه فعلا،انشالله سال بعد یه وام بتونیم بگیریم🤩

من با دکترم مشورت کردم و گفت اگه بتونی بهداشتش رو رعایت کنی ( ضدعفونی با جوشاندن، کوتاهی ناخن ها، شس ...

ارع درست میگی  

ولی خودم ترجیحم همون آی یو دی هست که قبلا هم استفاده میکردم اینجوری خیالمم بابت استرس بارداری راحته

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
تا حالا نیومدم نمیدونم چقد لازمه یکی دو سال پیش رفتیم شمال پلاژ رایگان داشتیم اما از نقطه حرکت تا بر ...

تو فامیلاتون کسی فرهنگی یامثلا کارمنده یه اداره ای نیست که ازکارتش استفاده کنین مکان براتون رایگان بیفته؟

نصفه مشکل حل میشه😅

بقیه شم والا بنظر من آدم جاهای تفریحی یه شهرو بره خوراکی های محلی روبخوره ،

وگرنه لباس که همه جا هست آدم بخره،برا اون هزینه ای نکنه،

من خودم تو مسافرت خرید لباس نمیکنم😉فقط خوراکی وگشت وگزار

اینم با بیست، جمع میشه فک کنم برا چهارنفر🤔

شایدم من کم حساب کردم 

بالاخره برا هرکسی بسته ب میزان درآمد فرق می‌کنه

ماعیدوامسال یه هفته رفتیم تهران،همدان هزینه مون۱۵شد

پارسالم باز یه هفته تهران۱۰شد

خرید لباس نکردیم ولی کلی گشتیم 😂

پس چیکار میکنن

منکه ندیدم خودم حالا شاید یکم اغراق باشه 

اما شنیدم میگن همش با ابرسان و کرم و ژل و فوم سرکار دارن 

قبل خواب شاید نیم ساعت چهل دیقه با صورتش کار داره 

اینو خود خواهرم گفت شبایی که مهمانشون بود خودش دیده 

میگه چند مدل فوم و ژل میزنه دور چشم و دور لب و پیشونی گونه ...اما با اب نمیشوره 

پولدارم نیستن ولی بیشترین خرجشون روی سللمتی و زیبایی بدنشون هست

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بله عزیزم معلمهفعلا من بیشتر از اون تلاش میکنم براایجاد انگیزه که شغل دوم داشته باشه،راستش همه پس ان ...

یها اول هرکاری رو خودتون مستقیم شروع نکنین 

حتی همین کافینت یا موبایل یا فروش هرچیزی 

یه مدت باید کاراموزی کنن ببینن اعصاب و حوصله دارن و میتونن راه بندازن کار رو  وقتی فوت و فن رو یاد گرفتی تونستی کار خودتو راه بندازی 

بعد سمت صبخ شما میری فوقش با یه شاگرد 

عصر همسرت میره

تو فامیلاتون کسی فرهنگی یامثلا کارمنده یه اداره ای نیست که ازکارتش استفاده کنین مکان براتون رایگان ب ...

چرا کلی معلم و حتی کارمند شهرداری و ...داریم 

ولی اگه همسفرمون نباشن اصلا ازشون درخواست نمیکنیم 

اره احتمالا من یکم بالاگرفتم شاید بشه با سی چهل جمع کرد 

میدونی پارسال اسفند خواهرم رفتن کیش چهار نفر هشتاد تومن شده بود 

یها اول هرکاری رو خودتون مستقیم شروع نکنین حتی همین کافینت یا موبایل یا فروش هرچیزی یه مدت باید کارا ...

اکثر کسایی که پوست خوب دارن حسابی هزینه میکنن

تهران یه دکتری هست که چند تا کلینیک داره

خانمای ۶۰ ۷۰ ساله هم  برای پوستشون میان اونجا

هزینه هاشم که خیلی بالاست