ببین قابلمه که برای جوشوندن استفاده میشه، املاح و یه سری ذرات ریز می داد به کاپ و من بعد جوشوندن دوباره باید می شستمش
یه دستگاه از دی جی گرفتم، یه کم آب می ریزی بعد تو محفظه اش بخار جمع میشه و کاپ رو که می ذاری داخلش برات استریل می کنه
عکسشو می ذارم بعد
خوبی اینه که چند دقیقه ای کارو راه می ندازه
تو سفر و هرجایی قابل استفادست و دیگه مشکل جوشوندن نداری
نکته دیگه اینکه ناخن ها نباید خیلی بلند باشه و دست حتما باید کاملا شسته شده باشه قبل از جایگذاری
برای شستن کاپ از صابون و مایع عطری نباید استفاده بشه
زمان استفاده حداکثر 8 ساعت رعایت بشه
احتمالا همه رو خودت توجه داشتی، ولی به بدنت نساخته
کلا بدن های ما فرق دارن خیلی
می تونی برای جلوگیری از عفونت مکمل لاکتوفم بخوری یه دوره و بازم کاپ رو امتحان کنی
شاید الان دیگه اذیتت نکنه