2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270910 بازدید | 67595 پست
رویا جون من همیشه با ماسکارپونه درست میکنم بنظرت اگه با لبنه درست کنم تو طعمش تاثیر می‌ذاره یا فرقی ...

نه عزیزم خیلی فرق آنچنانی ندارن با لبنه هم خوشمزه  میشه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره درسته پس من الان براش کارتون بذارم؟کارتون خاصی هست که دانلودش کنم؟ یا هر چی که تو نت پیدا کردم؟

بذار کم کم گوشس عادت کنه.. الان جم یه برنامه  داره یادگیری با میس راشل تو یوتیوب میتونی پیدا کنی خوبه. یا کوکوملون، توتیتو سانگ، اینا اهنگن فقط شعرایه بچگونه داره. جالبه براشون. 

نمیدونم والاع من شنیدم میگن خوب نیست🙁بدونم بی ضرره حتما میگیرم من قبل پسرم ده سال آی یو دی داشت ،ن ...

من با دکترم مشورت کردم و گفت اگه بتونی بهداشتش رو رعایت کنی ( ضدعفونی با جوشاندن، کوتاهی ناخن ها، شستن کاپ با شوینده های بدون عطر که حساسیت میارن و موندن داخل بدن نهایتا ۸ ساعت) و برات سازگار باشه اوکیه

منم خداروشکر تو این دو سال هیچ مشکلی نداشتم

حالا می تونی با دکتر خودت مشورت کنی که از شرایط بدنت اگاهه و با خیال راحت تصمیم بگیری😘

هیییی که هییییجانا سخن از زبان ما میگوییشخصا کم بابت پریودم بابت فرهنگ غلط اذیت نشدممن به شوهرم یاد ...

منم تجربه بدی ندارم خداروشکر

اما شنیدن بعضی حرفا کله ام رو داغ می کنه، ولی چند سالیه که مصمم هستم بشنوم و رد بشم، مگر اینکه ازم مشورت خواسته بشه.

مثلا مادر همسر من آدم بسیار مذهبی هست و من ممکنه باهاشون اختلاف نظر داشته باشم، اما چون بسیااار خانم اهل گفتگو و باز به روی حرف های جدید هست بهش نظر میدم.

در حدی که یک بار مشکل زنان داشت، به دخترش روش نشده بود بگه، با من مشورت کرد و بهش اطمینان دادم چیزی خجالت آوری نیست و حتما بره دکتر.

اعه چه جااالب

همسر منم کله ام رو بوس می کنه🙈 بعدشم فوری دستگاه استریل کاپ رو سر هم می کنه برام. به نظرم نسل جدید آگاه تر شدن و امید دارم به نسل های آینده😍

خودم چند روز دیگه 39 ساله میشم یه پسر 17 و دختر 7 ساله دارم و شمالی هستم😍

۱۷ساله؟🤔

من عکسشو دیدم بچه ها بهش نمیخوره اینقدر😎😎

چرا تونینیسایت سنا به صورتا نمیخوره😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

به به ماشاالله ایرانگرد هستی پس رها رضوی کدوما رو دیدی بجز مشهد

ما امسال که مشهد بودیم

چند تا خانم کنار ما بودن

با هم که صحبت میکردن من هر لحظه متعجب تر میشدم

انگار هم ترکی حرف میزدن هم عربی

دخترشون به دخترم گفتم این فرفره چجوری میره هوا

دخترم گفت مامان من نفهمیدم

گفتم بهش یاد بده فرفره رو چطوری استفاده کنه

بعد من ازشون پرسیدم ترکین یا عرب

گفتن ترک عراق

ترکی شون ترکیبی از ترک سبزوار و عربی بود

برام جالب بود که عراق ترک داره