2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1271851 بازدید | 67975 پست
از دست این بچه ها.. مامانم همش به پسرم میگم عسلیه من. امروز تو اشپزخونه پیشش بود به مامانم گفت عسلیه ...

ای جان،شیرین زبووون🤪😘😍😍😍

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهسا ب دکتر دستای دخترمو گفتم بی سواد گفت هیچی نیسخاک تو سر گفتم میخارونه عین بز نگاه کرد من موندم خ ...

خوب شد ببرش دکتر پوست پسر من دو ماهش بود رو لپش قرمز شد پوسته میشد.. اول روغن بچه زدم تاثیر نداشت بعد ردغن زیتون زدم بد نبود رفتم داروخونه بتامتازون بگیرم،دکتره گفت نزن کورتون داره بچت کوچیکه یه پماد گیاهی داد اونم جواب نداد. اینا همه تو تعطیلات عید بود دسترسی به دکتر نداشتم. بعد عید بردم لوسیو کلوتریزون داد یه بار زدم خوب شد دیگه نزدم. 

ماشاالله 🥰♥️♥️♥️دختر من ب خواهرم میگه میم نانازی 🥺 تا میبینتش دستاشو باز می‌کنه میگه میم نانازی سی ...

اوووف روز به روز خوردنی تر میشه. من روزی ده بار تصمیم میگیرم بخورمش🤪😜🤪پسر من میگه نخن،دست نزن😐😐😐

اوووف روز به روز خوردنی تر میشه. من روزی ده بار تصمیم میگیرم بخورمش🤪😜🤪پسر من میگه نخن،دست نزن😐😐 ...

دختر من دوزبانه شده🤣

انقدر شبکه پویا رو نگاه کرده با ما فارسی حرف میزنه😅🤩😍

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ای جان،شیرین زبووون🤪😘😍😍😍

یه زبونی داره... انقدر قشنگ ما رو گول میزنه. امشب به باباش گفت گیشی، نداد بهش موقع شام رفت بغلش من بهش غذا دادم نخورد. میگفت بابا هی بوسش میکرد از تو بشقابش غذا خورد وسطش خندید گفت گیشی☺️☺️اخرم گرفت 😃

اوووف روز به روز خوردنی تر میشه. من روزی ده بار تصمیم میگیرم بخورمش🤪😜🤪پسر من میگه نخن،دست نزن😐😐 ...

🥰♥️♥️

دختر من خیلییییییییی مظلومه ♥️

سر شب کنترل از دستش افتاد مجروح جنگی شد 😄 بدو بدو آورد داد دست باباش

بابا بابا 🥺

قبل خواب آب خواست دادم ریخت تمام رو متکای من 

خواستم فروکش باشه عصبانیتم 😄 دندون فشار میدادم مهرسا 😡😁 دندونام درد میکنه 😄😐😐😐

امروز ناهار مهمون داشتیم 

سر سفره دخترم اومده میگه مامان خیلی ممنونم که غذای خوشزمه درست کردی برامون 🥰😍

اصلا یهو همممه خستگیام تموم شد 🥹

خدایا شکررررت 😙
دختر من دوزبانه شده🤣انقدر شبکه پویا رو نگاه کرده با ما فارسی حرف میزنه😅🤩😍

دختر ترکی بلده کامل؟ تو خونه با شما ترکی حرف میزد تا الان؟ چه خوبه دوتا زلان بلده😍😍😍دخترت خیلی بامزس شبیه خودته به نظرم.. مخصوصا فرم صورتش

یه زبونی داره... انقدر قشنگ ما رو گول میزنه. امشب به باباش گفت گیشی، نداد بهش موقع شام رفت بغلش من ب ...

فسقلی😍بچه های الان خیییییلی باهوشن

🥰♥️♥️دختر من خیلییییییییی مظلومه ♥️سر شب کنترل از دستش افتاد مجروح جنگی شد 😄 بدو بدو آورد داد دست ...

پسر من پررو تا دلت بخواد. میندازه میگه مهسا تقه😐😐اب میریزه با دست پخش میکنه میگه آآآ آا ریشتی؟به من میگه😳😳