2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1271851 بازدید | 67979 پست
اره. یه ذره از خودم غافل شده بودم. البته بیشترش به خاطر بارداری و شیر دهی بود. چون چربی ها سفت نبودن ...

من باشگاه رفتم ۵۸ شدم 

دوباره شدم ۶۲ 

خواستم برم هوا خیلی سرده صبحا 

نمیتونم دخترمو زا ب را کنم 💔🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای ریزش مو چی خوبه ، قرص فیتو تاثیر داره لطفاً اگر اطلاعی دارین جواب بدین ممنون میشم 🙏

۶ دوز امپول بپانتین بپنتین

هفته اول دو تا بفاصله ۳-۴ روز

۴ تای بعدی هفته ای یه دونه

البته حوصله داشته باشی ۱۲ دوز بهتره

من با ۶ دوز نتیجه مثبت گرفتم

ممنون عزیزم 🥰ان شاالله تن عزیزانت سلامت باشه..ن ندارمواقعا انقدر تاثیر داره؟؟

دستگاه بخور اگه نداری میتونی کتری یاقابلمه بزاری جوش بیاد بزاری زمین بعدبا دخترت بشینین کنارش یه چتر بگیر رو کتری ودخترت،کلی سینه اش باز میشه بابخور، چون بچه ها زیرپتو نمی‌مونن نگفتم ببر زیر پتو یاملافه😉

فقط موااااااظب باش جاییش نخوره به کتری  یاقابلمه

یا میتونی آب داااغ حموموتو تشت باز کنی،یه کم صبر کنی همه جاروبخاریگیره، دخترتو بالباس ببری توحموم،حمومش نکن فقط بزار چند دقیقه داخل اون هوا بمونه،تاثیر داره اینم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

۶ دوز امپول بپانتین بپنتینهفته اول دو تا بفاصله ۳-۴ روز۴ تای بعدی هفته ای یه دونهالبته حوصله داشته ب ...

ممنونم عزیزم حتما استفاده میکنم ، ریزش موهام یکباره شروع شد احتمال دلیل خاصی هست بنظرتون 

من باشگاه رفتم ۵۸ شدم دوباره شدم ۶۲ خواستم برم هوا خیلی سرده صبحا نمیتونم دخترمو زا ب را کنم 💔🥺

اره گناه داره.. من تو این فصل اگه با ماشین نرم بیرون تو کاسکش یه تشک میذارم با کلی لباس میذارمش اون تو روشم یه پتو مسافرتی چند لا میکنم میذارم قشنگ محفوظ میشه مامانم انقدر میخنده بهم. میگه کمد دیواری رو خالی میکنی تو کالسکه نمیشه هلش داد🤣🤣🤣

اره. یه ذره از خودم غافل شده بودم. البته بیشترش به خاطر بارداری و شیر دهی بود. چون چربی ها سفت نبودن ...

حالا من بدنم خیلی سفت شده

به سختی کم میکنم😢

از کیه تو رژیمم بزور ۲ کیلو کم کردم

دقیقا بخاطر کم بودن چربی تو بدنمه که دیر دارم جواب میگیرم

یه چکاپ باید برم

سلام خانوما فردا مدارس تهران تعطیله ؟؟؟

خیر عزیزم برقراره

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دستگاه بخور اگه نداری میتونی کتری یاقابلمه بزاری جوش بیاد بزاری زمین بعدبا دخترت بشینین کنارش یه چتر ...

ممنون عزیزم 🥰

جالب بود 😊😊😉

یادمه دکتر دخترمم یک‌بار گفت مربض میشن ببرید حمام بخار حمام خلطارو میشوره میبره

سری قبلی بردمش قشنگ دماغش خالی شد اومد بیرون

فردا ببرمش طفلکمو 🥺🥺

حالا من بدنم خیلی سفت شدهبه سختی کم میکنم😢از کیه تو رژیمم بزور ۲ کیلو کم کردمدقیقا بخاطر کم بودن چر ...

خوب جون ورزشم میکنی ماهیچه ساختی، ماهیچه سنگینتره به نظرم. یه همچین چیزایی از داداشم و همسرم شنیدم دقیق مطمئن نیستم. 🤔🤔

از خونه میرفتید یعنی چی؟

مثلاً یا من مریض میشدم میرفتم خونه مامانم اینا،یا همسرم، یا یه اتفاقی توخونه مادرشوهرش  میفتاد میرفتیم دوسه روز میموندیم

عجیب بود🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...