2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272569 بازدید | 67979 پست
من عاشق تنهاییم نازی ولی امشب عمیقا احساس تنهایی کردم دیگه همسرم زنگ زد بغض داشتم اصلا دوس ندارم پیش ...

نه تنهایی اصلااااا حال نمیده خدایی. 

شوهرم گاهی میره جایی برای کارش در حد دو سه روز اصلا خوشم نمیاد😑

حالا خونه هم که هستااااا بچه اصلا نمیزاره دو کلمه هم حرف بزنیم و شب هم زود میخوابه..... ولی همین که اور تو اتاق هست خوبه😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بآور کن نازی از بس تمیز کاری میکنم دستام پوست میندازه چقد مگه ی خونه تمیزی میخواد یعنی تو جایی از خو ...

اووووووه تو از من بدتری که خواهر نکن 

یه سری کارها رو بزار برا این موقع...... من وقتی شوهر نیست میرم سراغ وسایل آرایشی هام😅😅

خداروشکر که الان بهتری❤ولی گریه چیز خوبیهمن وقتی گریه میکنم کللل مشکلاتم انگار حل میشندیگه اونقدرا ب ...

مشکل تا دلت بخواد دارم 😁😁

ولی نمیخوام بهشون فک کنم 

ی لحظه احساس تنهایی کردم چون اکثر شب ها من تنهام  گریه ام گرفت 

خیلی وقت گریه نکردم تا امشب 

گریه خوبه آدم سبک میشه 

ممنونم گلم❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مشکل تا دلت بخواد دارم 😁😁ولی نمیخوام بهشون فک کنم ی لحظه احساس تنهایی کردم چون اکثر شب ها من تنهام ...

بابا الان که بیکاری اشکتم امادس بشین یهو به همه مشکلات فکر کن به این میگن مدیریت

فدات مهسا ❤️❤️❤️

تو کوچولویه مایی دیگه دختر.. گریه کنی از اون استیکرا میفرستما🤪🤪🤪جدی منم همسن تو بودم خیلی گریه میکردم. الان خیبی قوی شدم. به قول شوهرم قوی باش، پلنگ باش😆😆

نه تنهایی اصلااااا حال نمیده خدایی. شوهرم گاهی میره جایی برای کارش در حد دو سه روز اصلا خوشم نمیاد😑 ...

ن تنهایی خوبه من کیف میکنم 😍😍

ولی عاشق اینم همسرم خونه باشه 

ب قول تو خونه ام هست داره فیلم میبینه 

شبم از فرت خستگی زود میخوابه 

ولی همین ک نفسش تو خونه پر میشه ی دنیا می ارزه

اووووووه تو از من بدتری که خواهر نکن یه سری کارها رو بزار برا این موقع...... من وقتی شوهر نیست میرم ...

😁😁😁😁 امروز از ساعت ۳ خونه تمیز کردم تا ۶ 

ن تنهایی خوبه من کیف میکنم 😍😍ولی عاشق اینم همسرم خونه باشه ب قول تو خونه ام هست داره فیلم میبینه ش ...

احسنت به دختر عاشق پیشه 😍😍😍

پس لذت ببر.... خوراکی خوشمزه بیار بخور..... مدیریت بخون 😅😅

چطور مدیریت کنی خرج خونه بشه ۴تومن🤣🤣