2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272741 بازدید | 67979 پست

من هم تامپون استفاده کردم هم کاپ

کاپ عالیه

ولی منی که تا ۴۰ سالگی اصلا عفونت نگرفته بودم بعد چند ماه استفاده از کاپ عفونت گرفتم

خیلی هم حواسم جمع بود خوب بجوشونمش 

ولی به من نساخت و یه روز افتاد تو دستشویی

منم باهاش خدا حافظی کردم😊😊😊

کاپ مخصوصا تو سفر برای روزای اول عالیه 

ولی فکر کنم به بعضی ها نمیسازه

من خودم خیلی وسواسم اما کاپ عالیه ،،،این نوار چندش اصلا قابل تحمل نیست،😥همش یه چیزی تو خشتک آدم باد می‌کنه من پریودی سه روز ولی سه روز خونی،😁باید هر روز یه بسته تموم کنم هر دقیقه برم دستشویی نوار عوض کردن،🤐

یه سال کاپ استفاده کردم خیلی تمیز عالی،،،،ولی. دو ماه پیش رفتم دستشویی تالار کاپ و تمیزکنم از دستم افتاد ،😫😭😭😭این ماه حتما میخرم این دوماه خیلی اذیت شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته اینم بگم که قبل خریدش به شدت ترس داشتم از اینکه چجوری استفاده کنم و چندش باشه نباشه و اصلا چجوری اونو فرو کنم و داخل و مصیب های دیگه ،

در واقع پروسه تحقیق تا خرید یکسال طول کشید😅

بعدم که خریدمش تو دستم گرفتم و با خودم گفتم این چه کاری بود کردم ( در واقع هنوزم مردد بودم )

این همه پول دادم کاش بجاش به قول مستقل طلا می‌خریدم🤣🤣

ولی دیگه چون پولم رفته بود و اینم رو دستم مونده بود ناچار استفاده کردم ولی دیگه عاشقش شدم😎

و بشدت راضی ام از خریدم