2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286055 بازدید | 69171 پست
همیشه خوش خبر باشی تبریک به تو به مامانت به داییت امیدوارم بمونن و برنگردن باز سمت تهران

تبریک ب همه 😄 

امیدوارم ماندگار باشه...

دیگه بابام رسما می‌گفت برو بیرون این چند روز آخر

گفت منو داره بیرون میکنه دو روزه اینجام 😲😄

دخترم مریض شده 😓😓صداش گرفته 😓 خلط دارهپروفن دادمسیتریزین هم دادم 😓راستی خانما واسه خارش دست بچه ...

عزیزم زادیتین نداری خونه؟

خیلی زود خوب میکنه

بخاطر سوختگی دستش میخاره یا حساسیت شده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره گیلان غذاها خوشمزه تره.. ما گاهی میاییم گیلان فقط غذا بخوریم نقش تراپی داره تا یه هفته از خوبیاش ...

ما هم قبلا خونه پدری اینکارو می کردیم

الان دیگه بابا اینا هر وقت بیان، یه وعده رو حتما باید از بیرون غذای مشتی بگیریم😋😋

همینجوری شد که من از لاغر تبدیل به توپر شدم اصلا🤣

دیفنم چقدر بزنم براش 🥲

گمونم اندازه یه فندق بس باشه

چرب نیست، یکی دوبار بزنی دستت میاد چقدر برای موهاش کافیه

بعد اینکه زدی شونه نکن، با انگشتات بکش لا به لای موهاش که یه فر ناز و طبیعی باقی بمونه

یها پسر منم همینه نمیرو براش درست میکنم حیفم میاد بندازم برهه خودم میخورم😄😄😄

همین بچه ها باعث میشن هیکل ما بهم بخوره دیگه😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکی از اقوام دو تا دختر داشتبچه ها غذا که نمیخوردن بشقابا میرفت سمت مادرشوناونم نه نمیگفت😅خیلییی اض ...

من صبحا خودم صبحانه نمی‌خورم میدونم همیشه از ماله دخترم اضافه میاد،همونو میخورم 

بقیه مواقع میدم همسرم🤣میگم حیفه بخور

شکم آورده بیچاره🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره بخدا همینه بارداری و زایمان کردن نصف قوت و جونت رو میگیره ولی من یه چیزیم هست میدونم خییلی عصبی ...

تونستی برو یه آزمایش کلی بده

شاید ویتامینی چیزی کم باشه

به قول مامانم گاهی یه قرص اندازه ی عدس زندگی‌ رو واسه آدم قشنگتر میکنه

شوهر من دستپختش عااالیه مهسانه اینکه چون شوهرمه اینطور بگمببین من چه اعتماد بنفسی دارم نمیذارم اون ا ...

اعتماد به سقف😉

مستقل آشپزیو بزار به عهده شوهرت راحت شی خب😅خودت گاهی تفریحی درست کن🤩

تنبلم خودتونین 😉😅

ما هم قبلا خونه پدری اینکارو می کردیمالان دیگه بابا اینا هر وقت بیان، یه وعده رو حتما باید از بیرون ...

از وقتی راجع به اش ترش با رشته دستی گفتی که مامانت اینا درست میکنن گفتم این دختر مثل خودمون دهن داره🤣🤣🤣اینجا که اومدم تازه فهمیدم ماها چقدر شکمو هستیم. 😋😋😋از اسم غذاها معلومه همه جیز باید طعم خوب داشته باشه مرغ ترش، کباب ترش، اش ترش😂😂😂😂رب انار و الوچه به دست میریم به جنگ غذا😁

ندارم عزیزمسوختگی نهفقط آرنجش پوسته شدهاما کل دستشو میخارونه

ببین من یه کرم ساختنی دارم

پوست دخترم خیلی حساسه خارشم داشت

اینو فوق تخصص پوست بهم داد

یه مدت همسرمم اگزما گرفت از همین کرم زد سریع خوب شد

برای دخترمم که معجزه کرد

عکس فرمولشو برات میذارم

تونستی بده داروخانه درست کنن

عصای دستت میشه

اره بخدا همینه بارداری و زایمان کردن نصف قوت و جونت رو میگیره ولی من یه چیزیم هست میدونم خییلی عصبی ...

کم خون نیستی؟قرص اهن میخوری هرروز؟

دوماه پشت سرهم هررررروز ناشتا ی قاشق غذاخوری چهارشیره بخورحل میشه